≫ 

Keva zaglavljena u gužvi više od 4 sata našla originalan način da se izbori sa nervozom (VIDEO)

Dok je ćerka snimala njene pokrete, stariji sin je prekrio uši i delovalo je kao da nije oduševljen maminim performansom

  • 2

Mama iz Kolorada, koja je sa decom više od četiri sata bila zaglavljena u strašnoj saobraćajnoj gužvi kojoj se nije nazirao kraj, rešila je da protegne noge i ubije vreme igrajući uz veliki hit nasred ulice.

Vendi Čap Goset je u kolima bila sa sinom i ćerkom, kada je uhvatila nenormalna gužva. Više od četiri sata nisu se pomerili, dok je sneg sve više padao.

Tada je rešila da protegne noge na najneobičniji način. Dok je na radiu bio veliki hit nekada popularne tinejdž grupe, Bekstrit bojs, ona je izašla napolje i počela da đuska nasred puta.

Dok je ćerka snimala njene pokrete, stariji sin je prekrio uši i delovalo je kao da nije oduševljen maminim performansom.

Vendi je ipak uspela da razveseli svoju decu, a i ostale učesnike u saobraćaju, a ovaj snimak došao je i do članova popularne grupe.

Svi su bili oduševljeni, a Vendi i njena deca postali su poznati.

VIDEO: Da li bi ovako đuskala i u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA