≫ 

Otrčala u prodavnicu, decu ostavila u kolima. Prolaznici zatekli stravičan prizor: Vrućine prave haos po Okeaniji, ali ova majka je sišla sa uma (FOTO)

Odmah je pozvala pomoć i decu izbavila na sigurno

  • 1

Dvoje dece ostavljeno je na zadnjem sedištu vrelog automobila na Novom Zelandu dok je njihova majka bila u kupovini više od pola sata.

Kristal Alatasi spazila je decu na prakingu supermarketa u nedelju, dok je napolju bilo 33 stepeni Celzijusovih, piše Dejli mejl.

- Bila sam u kupovini i vraćala sam se u auto, kada sam čula dečiji plač. Bio je to uznemireni plač, a ja sam spazila crni subaru sa zatamnjenim staklima i videla sam kretanje unutra. Kada sam prišla kolima, spazila sam dvoje dece unutra - rekla je ona.

Deca ostala zaključana na plus 33 stepeni Foto: Chrystal Alatas

Prozori su bili spušteni i vrata zaključana, zbog čega je ona pozvala hitnu pomoć. Mislili su da će morati da razbiju prozor, ali pošto je u kolima bila jedna starija devojčica, pitali su je da otključa vrata i ona je to uradila.

U tom trenutku udario ih je vreo vazduh iz kola, a deca su izgledala uznemireno.

Posle nekih pola sata, stigla je i majka iz kupovine.

Starija devojčica je otvorila vrata kada je stigla pomoć Foto: Chrystal Alatas

- Nije izgledala kao da previše žuri, a u ruci je nosila samo jednu kesu, pa mi nije bilo jasno zašto se toliko zadržala - zapitala se Alatasi.

Policija je majci dala zvanično upozorenje zbog ostavljanja dece bez nadzora, a socijalna služba će obići porodicu.

VIDEO: Kako životinje podnose vrućine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA