≫ 

Komšije dohvatile drvene daske, a onda je krenuo neviđeni fajt: Pogledajte zašto je ovaj snimak videlo 8 miliona ljudi (VIDEO)

Bizarnu scenu zabeležio je mladić koji je bio u poseti kod bake

  • 0

Grupa ljutih suseda iz Velike Britanije postala je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što su snimljeni kako se divljački napadaju drvenim daskama.

Neobičan komšijski obračun snimio je korisnik Tvitera Taran Stokoe, koji je u to vreme bio u poseti baki. On je objavio snimak na društvenim mrežama, koji se odmah proširio.

- Nema potrebe za alarmom jutros kod bake kad imate rat daskama od 8 - napisao je on u opisu snimka koji je za nekoliko dana prikupio više od 8 miliona pregleda.

Na snimku se vidi kako se dvojica komšija gađaju drvenim daskama preko ograde, kad im se u jednom trenutku pridružuje i jedna žena.

Mnogima je za oko zapala i žena koja je sa psom pratila tuču s prozora iznad.

"Za američke gledaoce, nemojte se uzrujavati, to je samo tradicija u Engleskoj", "moglo je biti i gore, mogli su da pucaju jedni na druge" šalili su se korisnici Tvitera.

VIDEO: Jedan kao Brus Li drugi kao Nurmagomedov, a obojica mrtvi pijani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA