Pozvali policiju zbog divlje provalnice: Ona se odomaćila u kući, popela se na sto i nešto nerazumljivo ćurlikala (VIDEO)

Ćurka je uletela kroz zatvoren prozor na drugom spratu i onda sišla u prizemlje kuće

  • 2

U Elk Grouvu, gradiću u blizini Sakramenta u Kaliforniji, policija je "uhapsila" nesvakidašnjeg provalnika. Kada je aktiviran alarm na jednoj kući, policija je požurila na lice mesta, da bi tamo zatekla slomljen prozor na drugom spratu, piše latimes.com.

Policajci su obišli kuću, procenjivali situaciju i ubrzo i virnuli kroz staklena vrata na zadnjoj strani kuće. Tu su i ugledali "počinioca", gde bez i jedne brige na svetu, uživa.

ULETELA KROZ PROZOR I SIŠLA U DNEVNU SOBU

Ispostavilo se da je u kuću upala ptica, tačnije divlja ćurka, koja je, objasnila je policija, uletela kroz zatvoren prozor na drugom spratu i onda sišla u prizemlje kuće.

Portparol policije Elk Grouva, kaže da nisu uspeli da ispitaju pticu o provali.

NEŠTO ĆURLIKALA NA SVOM JEZIKU

- Policajci su pokušali da ostvare kontakt sa osumnjičenom (pticom), ali je ona nešto nerazumljivo pričala na živinskom jeziku - navodi Džejson Himenez. - Osećala se kao kod svoje kuće. Smestila se na stočiću usred dnevne sobe. Malo je boravila i na kauču.

Pošto vlasnici u trenutku "provale" nisu bili kod kuće, zatražili su od policajaca da im ne ulaze u dom, već da ostave ćurku da slobodno luta dok se oni ne vrate.

Himenez navodi da životinja nije pokazivala znake stresa. Nadležni su uredili da ćurka bude odvedena u rehabilitacioni centar za divlje životinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • brana

    2. februar 2019 | 12:29

    Posle kazu reinkarnacija ne postoji!Gazdarica se vratila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA