"Moja ogromna zadnjica je čista genetika": Ruska Kim Kardašijan se kune da nije imala nijednu operaciju, kaže da nije radila čak ni usne (FOTO)

Transformacija Ekaterine Galičenko (20), za manje od tri godine, je očigledna

  • 7

Ruskinja koja silno želi da liči na Kim Kardašijan negira da je imala bilo kakve operacije kojima je "unapređivala" svoje telo uprkos dramatičnoj promeni u izgledu. Transformacija Ekaterine Galičenko (20), za manje od tri godine je očigledna, piše Mirror.

Devojka je postala viralna u svojoj zemlji zahvaljujući Instagram profilu gde sebe predstavlja kao "rusku mačku" i fitnes specijalistu koja "kreira predivne figure".

Ekaterina Galičenko, Foto: Instagram/fab_girl__

Ali, Ekaterina se suočila sa talasom negativnih komentara, među kojima su i oni kojima se izražava šokiranost njenim oblikom tela, kao i savetima drugim mladim ženama kako da postanu klonovi Kardašijanove.

Ekaterina se suočila sa negativnim komentarima za koje ne mari, Foto: Instagram/fab_girl__

Mediji su "iskopali" i njene fotografije iz 2016. godine, pa se navodi da je tada ova devojka bila "lepa i atraktivna". Ali da sada više podseća na zle likove iz bajki. Kritikovana je i jer ima implante "po celom telu".

Rezultata sata i sata znojenja u teretani, Foto: Instagram/fab_girl__

Ekaterina, koja ima 40.000 pratilaca na Instagramu, kaže da svu "frku" koja se zbog nje diže u medijima prihvata sa "dozom humora", ali da planira da tuži medije koji insistiraju na tome da je operisana.

Evo kako je Ekaterina izgledala na početku svoje transformacije, Foto: Instagram/fab_girl__

- Nisam imala nijednu operaciju. Moj izgled je rezultat treninga - uverava ona sve. - Kad su u pitanju moje grudi, imam dobru genetiku. Naravno, malo i doterujem svoje fotografije, kao i sve devojke popularne na Instagramu, ali ne povećavam ništa - tvrdi ona.

Ovako je izgledala pre nego što je krenula u teretanu, Foto: Instagram/fab_girl__

Ona je priznala da joj je Kim Kardašijan uzor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Само ја

    2. februar 2019 | 16:43

    Сачувај нас Боже, како је уопште могуће да неко ово себи уради, а да мисли да је урадио добро и лепо, какав је то болестан ум?! Јер, генетика ово није...

  • Qqq

    2. februar 2019 | 21:11

    A kako je trenirala usne???🙃

  • anonymns

    2. februar 2019 | 20:29

    nije operacija! samo photoshop

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA