≫ 

Okačio selfi da pokaže kako je zgodan, ali svi su šokirano gledali u tipa iza njegovog levog ramena (FOTO 18+)

Komičarka je ukazala mladiću šta se dešava iza njegovih leđa, a on ju je onda opsovao

  • 2

Često smo u prilici da čujemo neobične priče koje i situacije koje se dešavaju na Tinderu, a upravo jedna takva se dogodila i stend-ap komičarki iz SAD. Naime, ona se iznenadila kad je uočila nešto neprikladno na Tinder profilu muškarca sa kojim ju je ta aplikacija spojila, a onda je to odlučila da podeli sa drugima.

- Našla sam srodnu dušu na Tinderu - našalila se Dalia Malek iz San Franciska uz fotografiju iz svlačionice na kojoj se u pozadini vidi nagi muškarac koji sedi na klupi.

Na fotografiji se vidi mladić sa kojim se Dalija dopisivala, kako nosi sivu duksericu, koju je otvorio kako bi pokazao svoje zgodno telo. Međutim, pažnju komičarke ukrao je detalj u pozadini, koji je podelila na Tviteru, gde je prati više od 9.000 ljudi.

Dalia je podelila i skrinšot razgovora u kojem je dotičnom momku dala do znanja šta se događa na fotografiji, a ono joj odgovorio samo da se je*e, što je morala da podeli javno.

Njena objava postala je hit, pa je izazvala razne reakcije.

"Baš me zanima koliko dugo je imao ovu fotografiju pre nego si mu to stavila do znanja... čekaj, još uvek je tamo?", "Zašto je mislio da je to dobra fotografija za korišćenje? Možda nije primetio? Da li mu to najbolja fotografija?", "Zašto se tako naljutio?", samo su neki od komentara.

VIDEO: Naučio ga da se ne selfira za sva vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    6. februar 2019 | 13:32

    Онај на клупи је бољи.Први је само мало раздрљио дуксерицу,други је показао све атрибуте... бирај њега

  • dragan

    7. februar 2019 | 11:00

    Kakav je to selfi kada ta drugi slika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA