Seksi političarka iz Brazila zapalila skupštinu: Svi su gledali u njen dekolte, a onda je postavljeno najvažnije pitanje (FOTO)

Brazilska političarka je u februaru prisustovala sednici parlamenta i našla se na meti kritika na društvenim mrežama

  • 4

Političare obično ocenjuju po tome šta rade, a ne po onome šta nose, ali jedan političarka iz Brazila je izazvala pravu buru u javnosti zbog svoje odevene kombinacije, prenosi rt.com.

Čak je stigla i da pripreti da će tužiti one koje je budu zloupotrebljavali na pogrešan način.

Ana Paula da Silva, poznatija kao Paulinja, je čak dva mandata bila gradonačelnica, pre nego što je u oktobru izabrana da bude predstavnik u zakonodavnoj skupštini brazilske države Santa Katarina.

Brazilska političarka je u februaru prisustovala sednici parlamenta i našla se na meti kritika na društvenim mrežama pošto se pojavila u parlamentu u provokativnom crvenom kombinezonu sa dubokim dekolteom.

Mnogi su zbog toga postavili pitanje da li je ta pozicija gde se nalazi pravi izbor za nju s obzirom na to kako se oblači.

Većina je istakla da je takva odevna kombinacija neprikladna, a bilo je onih koji su se našalili rekavši da je verovatno otišla u provodom odmah posle posla.

Bilo je onih oštrijih komentara koji su je nazivali "prestavnicom prostitutki", a neki su čak spominjali i silovanje, prenosi rt.com.

Ipak, političarka je uzvratila kritičarima rekavši da je njen tim napravio kopije uvredljivih komenatara i da će tužiti sve one koji su pisali uvredljive stvari o njoj.

Istakla je da će svaku nadoknadu koju bude dobila donirati u dobrotvorne svrhe za zlostavljane žene.

- Mislila sam da će ljudi pričati o crvenoj boji, ali oni su se fokusirali na dekolte. Žena imaju grudi, a ja imam velike, uvek sam takva bila - rekla je ona.

U intervjuu za tamošnje medije Paulina je rekla da se da neće skrivati ​​da bi zadovoljila bilo koga i priznaje da nije očekivala toliko komentara na tu temu.

Skupština Santa Katarine je saopštila da je njena odeća bila u skladu sa pravilnikom, odnosno da nije bilo povrede pristojnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    6. februar 2019 | 23:12

    Odma je na mesto Haradinaja,da kad otvorim vesti ne moram da palim svecu!!!

  • Qwer

    6. februar 2019 | 23:10

    I nije primereno da se poslanik ovako oblači, ma ko ona bila.

  • Ja sam za.

    7. februar 2019 | 07:41

    KAKVO JE SULUDO VRIJEME, NEBI ME ČUDILO I "GOLE" DA DOLAZE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA