Ovu ženu je zlostavljao bivši, prijateljica joj je izgubila novac i tada je okačila neobičan oglas: Uradite samo jednu stvar za mene, dobićete 2000 evra

Želela je da svoj život stavi "pod kontrolu" i da neko za nju donosi odluke ceo mesec

  • 2

Neki ljudi teško donose odluke u svom životu, a još teže podnose posledice istih. Koliko to može biti problematično, pokazuje i primer jedne žene kojoj je toliko teško bilo da donosi odluke da je odlučila da plati nekome da to čini umesto nje.

Želela je da svoj život stavi "pod kontrolu" i da neko za nju donosi odluke ceo mesec. Bila je voljna da tu uslugu plati oko 2300 evra.

Žena iz Bristola oglasila je svoju ponudu na jednom sajtu nakon što je imala zaista tešku godinu.

- Znam da zvuči čudno, ali želim da neko donosi oduke za mene. Imala sam zaista tešku godinu i želim da neko preuzme kontrolu nad mojim životom. Ne znam je li postoji takva usluga uopšte, ali mislim da vredi pokušati da se oglasim - napisala je.

Ostala je i bez novca; Foto: Shutterstock

Navela je zašto je godina iza nje teška, izgubila je novac koji je posudila prijateljici, bila je bez novaca dok je putovala Novim Zelandom, zlostavljao ju je bivši partner...

- Očito nisam sposobna da sama donosim odluke u svom životu. Moja majka se čak i šali na taj račun. Kao da mi se svake nedelje događa neka nezgoda - navela je u svom oglasu.

Ova žena tvrdi da je poprilično "duhovna" osoba i želi da pronađe nekoga ko je duhovni vođa i ko joj može pomoći da stane na svoje noge i uzme život u svoje ruke, piše The Mirror.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragana

    6. februar 2019 | 21:40

    "Dobar i lud su braca". Ocigledno je da samo treba da se pretvoris u bezdusnu osobu i imaces kontrolu nad svojim zivotom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA