Otac ostavio bebu samu u vagonu i izašao napolje da zapali cigaretu: Kada je voz krenuo, ostao je bespomoćan na stanici (VIDEO)

Otac je na sve načine pokušavao da zaustavi voz, očajnički je vikao i lupao na vrata

  • 5

Snimak na kojem se vidi kako otac trči za vozom u kojem je ostala njegova beba, uznemirio je javnost, prenosi Dejli Mejl.

Naime, on je svoje dete smestio u voz, a potom je izašao da zapali cigaretu. Kada su se vrata voza zatvorila, putik iz kupea je počeo da lupa na prozor kako bi upozorio oca bebe koji je stajao na peronu.

U sledećem momentu, voz je krenuo, a uspaničeni otac je trčao ne bi li ga sustigao. Čitav događaj se odigrao na stanici u Klivlendu u Ohaju.

Otac je na sve načine pokušavao da zaustavi voz, očajnički je vikao i lupao na vrata.

Putnik iz voza je uspeo da obavesti vozača šta se dogodilo, pa je mašinovođa ubrzo promenio kurs i vratio bebu ocu koji je ostao na stanici.

Na snimcima sa sigurnosne kamere se može videti kako je otac ušao u voz i ostavio bebu na sedištu.

Potom je izašao na peron i zapalio cigaretu, ostavljajući bebu bez nadzora.

Zvaničnici kažu da ni beba ni putnici nisu bili u opasnosti tokom incidenta, ali je vozač kasnije ukoren jer nije poštovao procedure komunikacije.

U brojnim komentarima ljudi masovno osuđuju oca bebe, ističući da nije trebao da ostavi bebu samu u vozi i da izađe napolje kako bi zapalio cigaretu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA