Marti je pre 65 godina nestala torbica: Sada je dobija nazad, a u njoj se kriju dva pisma koja bude posebna sećanja (FOTO)

Zaposlena škole Erin Bodžorkez objavila je fotografiju torbice na Fejsbuk stranici škole i zamolila sve koji možda poznaju Martu da joj jave za pronađenu torbicu

  • 4

Marta Ina Ingam izgubila je svoju torbicu 1954. godine, u srednjoj školi u Indijani. Posle 65 godina, dobiće je nazad, zajedno s pozivnicom za matursko veče.

Kako je građevinska firma tokom radova srušila deo srednje škole Džefersonvil, jedan radnik je u ruševinama pronašao davno izgubljenu torbicu.

U njoj su još bile neke slatke uspomene na srednjoškolske dane na koje je Marta, sada 80-godišnjakinja, već zaboravila. U torbici su bili novčanik, fotografije, novinski članci i papirići bombona, raspored održavanja košarkaških utakmica, red vožnje autobusa, ruž crvene boje i ukosnica.

Možda najzanimljivije od svega, unutra je i bilo pismo u kojoj mladić poziva Martu da bude njegova pratnja na maturi.

"Draga Marti, čuo sam da te Pol pozvao da ideš s njim na maturu - ako nije, ja bih vrlo rado da ideš sa mnom. P.S. Ako si pristala na Polov poziv, molim te zaboravi da sam pitao. Ako te pitao, ali još nisi pristala, molim te razmotri moj poziv. S ljubavlju, Torčer", pisalo je.

U torbici je bilo još jedno pisamce od mladića Kartera, piše Dejli mejl.

"Pol je fin momak, ali nikad ga nećeš uloviti, prebrzo beži. Ha, ha, ha!", stoji u pismu.

Zaposlena škole Erin Bodžorkez objavila je fotografiju torbice na Fejsbuk stranici škole i zamolila sve koji možda poznaju Martu da joj jave za pronađenu torbicu. Tako se informacija prenela do vlasnice koja danas živi na Floridi.

"Vrlo sam srećna što smo pronašli Martu. Ove nedelje torbica je na putu za Floridu", napisala je Erin.

VIDEO: Rekla je "NE" Titovom sekretaru zbog istinske ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA