≫ 

Samo 24 sata pre sastanka Trampa i Kima, imitator severnokorejskog lidera deportovan iz Vijetnama

Proteklih nekoliko dana dvojica imitatora šetala su ulicama Hanoija, razgovarali s novinarima i fotografisali se s građanima

  • 1

Australijskog komičara, koji imitira severnokorejskog vođu Kim Džong Una, vlasti su deportovale iz Vijetnama, 24 sata pre dolaska pravog Kima na sastanak s američkim predsednikom Donaldom Trampom u Hanoju.

Kimov dvojnik, koji se predstavlja umetničkim imenom Howard X, u Hanoj je stigao u petak sa svojim partnerom koji glumi Trampa, privukavši pažnju mnoštva lokalnih stanovnika i pripadnike sedme sile.

Vijetnamske vlasti još u petak privele na ispitivanje Rasela Vajta i Howarda X-a, koji su novinarima rekli da ih je 15 policajaca ispitivalo skoro tri sata, te da su upozoreni da odustanu od imitacija.

Proteklih nekoliko dana dvojica imitatora šetala su ulicama Hanoja, razgovarali sa novinarima i fotografisali se s građanima.

Imitatori Trampa i Kima su prvo završili u policiji Foto: Tanjug/AP

- Uopšte nemaju smisla za humor - rekao je australijski imitator novinarima u ponedeljak pre odlaska na aerodrom Hanoj odakle putuje u Australiju.

Imitatori su u junu bili u Singapuru, gde su se Kim i Tramp sastali prvi put. I tada su ih vlasti privele i kratko zadržale uz upozorenje da se ne pojavljuju u javnost imitirajući dvojicu čelnika zbog sopstvene bzebednosti.

- Rekli su nam da Tramp i Kim Džong Un tamo imaju brojne neprijatelje - kazao je Howard X.

Imitator se pojavio i na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Južnoj Koreji, gde je, pre nego što ga je odvela policija, plesao pred zaprepašćenim navijačima.

Ceo svet čeka susret Trampa i Kima 27. i 28. februara Foto: Tanjug/AP

Zvaničnici vijetnamskog Ministarstva spoljnih poslova u ponedeljak nisu bili dostupni za komentar, a Vijetnam je pre samita pooštrio mere bezbednosti oko glavnoga grada.

Howard X je novinarima u ponedeljak kazao da je njegovom partneru, imitatoru Trampa, dopušten ostanak u Vijetnamu, no nije mu dopušteno pojavljivanje u javnosti.

Lažni Tramp i Kim u ponedeljak su se pred kamerama izgrlili i izljubili, a Howard X je tom prilikom kazao: "Molim vas, ne želimo Treći svetski rat. Ovi se boje tipova koji izgledaju kao stvarne osobe."

VIDEO: Ko bi rekao? Tramp i Kim Džong Un se non-stop grle i ljube. Bilo bi lepo da su u pitanju "pravi" predsednici

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zox

    25. februar 2019 | 11:19

    Ovaj dosta lici ma Trampa,ali ovaj drugi je isti Kim 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA