≫ 

Smoking, prelepi crveni saten, široki osmesi i stiskavac: Sebastijan Kurc sa devojkom na balu (FOTO)

Iako su vezi još od tinejdžerskih dana, ne vole da se eksponiraju

  • 4

Bal bečke opere, "Opernbal", okupio je u četvrtak uveče u Beču austrijsku političku elitu, koja je u goste dovela svoje kolege. Domaćin je bio austrijski kancelar Sebastijan Kurc, koji se na svečanosti pojavio u društvu svoje devojke Suzan Thier (31).

Ona je blistala u elegantnoj crvenoj haljini, dok je Sebastijan nosio smoking. Par nije skidao osmehe sa lica, a strpljivo su se fotografisala sa svim svojim gostima.

Ovo je jedna od retkih prilika kada se ovaj par pojavljuje zajedno u javnosti. Iako su vezi još od tinejdžerskih dana, ne vole da se eksponiraju.

Austijski mediji pišu Suzan da je diskretna i da je uvek uz svog partnera kada su u pitanju važni politički događaji, prenosi merkur.de. Ističu i da je veoma samouvererena žena.

Par je blistao na svečanosti Foto: Profimedia

Par je zajedno već 13 godina, što znači da su počeli da se zabavljaju kada je Sebastijan imao 18 godina. Uprkos konzervativnim stavovima, ovaj par još nije u braku.

Kada ga je novinar pitao da li kao lider Narodne partije planira da se oženi, on je istakao da će kada se bude oženio to biti organizovano u krugu porodice i da neće biti propraćeno medijski.

Prilikom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, Sebastijan Kurc je na pitanje novirnarke da li bi voleo da ima decu, istakao da bi voleo, ali da će o tome pričati kod kuće, a ne za emisiju.

Retko se zajedno pojavljuju u javnosti Foto: AP/Tanjug

Ipak, otkrio je da voli da sa svojom devojkom provodi leto u Južnom Tirolu ili na jezeru Garda.

Izjavio je da je još mlad da bi zasnovao porodicu, ali da će i to doći na red u jednom trenutku.

Mediji prenose da je par veoma zaljubljen i da je Suzan njegov najverniji savetnik, pored njegovih roditelja.

Jedan od gostiju na balu bio je i premijer Severne Makedonije Zoran Zaev Foto: Tanjug/AP

Podsećamo, "Opernbal" je najprestižnija manifestacija balske sezone u Austriji, a kao takva uvek je rasprodata i pored visokih cena.

Tako lože koštaju do 23.500 evra, a ulaznica košta 315 evra.

Obrt ovog velikog bala iznosio je više od četiri miliona evra, a kada se odbiju svi izdaci, organizatorima je doneo prihod u visini od 1,1 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    3. mart 2019 | 17:08

    Auuu nasli se😂😂😂

  • Guess.

    3. mart 2019 | 19:20

    Za ovakvu manifestaciju , koja se odrzava jednom godisnje , nije mnogo dati 315 eura,Nasi ljudi dadose brdo para za ove turbo folk pevace i napravise od njihbogatase.

  • JS

    3. mart 2019 | 20:13

    A gosti sve veliki evropejci.😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA