≫ 

Devojčica (8) nedelju dana trpela nesnosne bolove u stomaku: Lekar je utvrdio da je to zbog ogavne stvari koju je žvakala i gutala (FOTO)

Početkom februara, Feifei nije bilo dobro nedelju dana, povraćala je i trpela užasne bolove u stomaku

  • 2

Osmogodišnjoj devojčici koja je godinama "žvakala" svoju kosu, iz stomaka je izvučena "lopta" od dlaka teška jedan i po kilogram. Feifei iz Guangdonga na jugu Kine jela je svoju kosu od kada je imala dve godine, piše Mirror.

Svojoj majci je rekla da je prekinula s tom navikom početkom 2019. godine. Ali, početkom februara, nije joj bilo dobro nedelju dana, povraćala je i trpela užasne bolove u stomaku. Njena majka je primetila njen naduven stomak i odvela je u bolnicu.

Snimak sa skenera, Printskrin: Youtube

Kada je doktor pokušao da joj ispere želudac, utvrdio je da uopšte nema hrane. Zapanjio se kada je skenerom utvrdio da u stomaku postoji masivna "lopta" kose umršene zajedno sa hranom. Međutim, doktor to nije mogao da izvadi endoskopskom metodom, jer se dlaka kalcifikovala, pa je morao da je operiše.

- Ovo je sigurno godinama bilo u stomaku. Ova navika je tipičan simptom "pice", poremećaja ishrane, kada ljudi jedu ono što inače nije za jelo - objasnio je doktor.

Devojčica se trenutno oporavlja i počinje da jede hranu.

Devojčici od 12 godina odstranjeno 3.5kg kose iz stomaka UZNEMIRUJUĆI VIDEO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    4. mart 2019 | 23:24

    Јао,сад је мене заболео желудац

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA