≫ 

Policija preko Tvitera upozorila građane da ih ne zovu zbog pada Fejsbuka i Instagrama

Fejsbuk, Instagram i Mesindžer su pali prvenstveo u SAD i Evropi, a onda i u pojedinim delovima Južne Amerike, Australije i Novog Zelanda

  • 1

Juče je nakon pada Instagrama i Fejsbuka zavladala panika među korisnicima društvenih mreža širom sveta, pa je policija sa Novog Zelanda i iz Australije odlučila da se našali za svojim građanima.

Oni su na Tviteru uputili molbu svim korisnicima društvenih mreža da ih ne kontaktiraju nakon što je došlo do pada Fejsbuka i Instagrama, prenosi Dejli Mejl.

Na hiljade korisnika nije moglo da pristupi ovim društvenim mrežama od 8 časova pa sve do 11 časova po australijskom istočnom letnjem vremenu.

Policija sa Novog Zelanda je napisala na Tviteru sledeću poruku: "Znamo. Naš Fejsbuk i Instagram takođe ne rade".

- Nažalost ne možemo da učinimo ništa povodom toga, jer su oni smešteni u Americi, a mi smo policija. Zato vas molimo da nas ne zovete da to prijavite. Hvala lepo - stoji u objavi.

Portparol je sa druge strane za Dejli Mejl rekao da policija nije primila nikakve pozive i da je ova poruka bila šala.

Ovoj šali se pridružila i služba za hitne slučajeve u Južnoj Australiji pa su na Tviteru objavili sledeće: "Znamo da su pali Fejsbuk i Instagram. Molim vas ne zovite nas da nam to kažete".

Juče je voditeljka iz Kvinslenda obavestila građane da je policija upozorila zabrinute korisnike da ih ne zovu.

Fejsbuk, Instagram i Mesindžer su pali prvenstveo u SAD i Evropi, a onda i u pojedinim delovima Južne Amerike, Australije i Novog Zelanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vreme

    14. mart 2019 | 15:28

    Haha parodija 🙉 treba jedan EMP da se to sve pogasi na dug period. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA