≫ 

Ovaj orkestar svira na pisaćim mašinama i zvuči neverovatno (VIDEO)

Bostonski orkestar pisaćih mašina postoji od 2004. godine, a iza sebe ima jedan album, jedan singl i pregršt nastupa na teritoriji severoistoka SAD

  • 2

Mislili smo da smo čuli sve vrste muzike, ali smo se očigledno prevarili. Jedan orkestar iz Bostona nas je iznenadio svojim kompozicijama, koje su izvode isključivo na pisaćim mašinama.

Članovi ovog ansambla se hvale činjenicom da njihovi nekonvencionalni instrumenti traju svega dve godine. Nama se čini da je i to predugo s obzirom na činjenicu koliko ih lupaju kada ih sviraju.

Bostonski orkestar pisaćih mašina postoji od 2004. godine, a iza sebe ima jedan album, jedan singl i pregršt nastupa na teritoriji severoistoka SAD, prenosi citymagazin.rs.

Kao što možete da pretpostavite, njihova muzika je izrazito perkusivna, a tokom njene izvedbe se koristi svaki mogući zvuk koji pružaju stare pisaće mašine.

Zanimljivo je da u okviru kompozicija postoje i solo deonice virtuoza na ovom uređaju za pisanje.

VIDEO - Kad ona uzme testeru u ruke, vi se istopite: Sonja Kalajić je prva testerašica Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hmm

    26. mart 2019 | 11:21

    Nista novo.....ima pevaljki koje samo otvaraju usta i ne ispustaju glas...i ekstra im ide, jer zaradjuju vise od hirurga, a i pevaju dobro, jer su im stalno puni nastupi...dolaze ovce u velikom broju, a one samo sisaju

  • Čiča

    26. mart 2019 | 13:29

    Savršena ljudska mašta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA