≫ 

Indijac biciklom putovao do Švedske zbog žene svog života: Posle 40 godina oni su i dalje zajedno (FOTO)

Imaju dvoje dece i njihova ljubav je danas jaka kao i prvog dana

  • 4

Pre nekih 40 godina počela je divna ljubavna priča indijskog umetnika i žene iz Švedske. Posle mnogo izazova, ovaj par je i dalje zajedno.

Pradiumna Kumar Mahanandia rođen je kao "nedodirljiv" (kasta) u zabačenom selu u Indiji, 1949. godine. Jedan astrolog je tada prorekao da će se oženiti muzičarkom iz daleke zemlje, rođenom u horoskopskom znaku bika, koja poseduje šumu.

- Jako sam verovao u proročanstvo, a sada i znamo da je na ovoj planeti sve predodređeno - rekao je Kumar.

On se itekako seća dana kada se proročanstvo obistinilo. Prelepa priča je počela 17. decembra 1975. godine. Tada je Kumar bio ulični umetnik. Prelepa plavuša plavih očiju, imena Šarlot von Ševan, ga je zamolila da naslika njen portret.

- Kada je stala pored mene, osećao sam se kao da lebdim. Reči nisu dovoljne da objasnim taj osećaj. Oči su joj bile toliko plave, velike i duboke, osećao sam se kao da gleda kroz mene, kao rendgen - priseća se on.

Bio je nervozan i zbog toga tog dana nije mogao da pravilno nacrta ženu svojih snova, pa je zatražio od nje da se vrati drugog dana.

- Vraćala se tri puta i uradio sam tri njena portreta. Nakon drugog, osetio sam da je ona jedna jedina - govori Kumar.

Ispostavilo se da je Šarlot rođena u znaku bika, da svira frulu i da je vlasnica šume, baš kako je proročanstvo glasilo.

- Bićeš moja žena. Mi smo predodređeni jedno za drugo - kazao joj je Kumar.

Šarlot, koja je tada imala 19 godina, ove neočekivane reči nisu preplašile i odlučila je da se upusti u avanturu. Par je proveo nekoliko nedelja zajedno pre nego što se ona vratila kući u Švedsku.

Njihova ljubavna priča je tu mogla i da završi, ali mladi i odlučni Kumar je izabrao da se to ne desi. Godinu i po kasnije, prodao je sve što je imao i kupio bicikl. Sa vrlo malo novca i uz pomoć nekoliko ljubaznih ljudi koje je sreo na putu, Kumar je uspeo da na biciklu prevali 9.656 kilometara da vidi Šarlot.

- Najveća prepreka su mi bile moje misli, moje sumnje - priseća se on

Njih dvoje su se venčali i zajedno su više od 40 godina. Imaju dvoje dece i njihova ljubav je danas jaka kao i prvog dana.

(Telegraf.rs/lolamagazin.com/boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragica

    24. mart 2019 | 08:02

    Jako lepa i ohrabrujuca prica za nas ostale koji smo izgubili nadu da ce se nesto lepo desiti i u nasem zivotu !!!!! Srecni bili i dugo ziveli !!!!

  • dzoni

    24. mart 2019 | 12:26

    I ja bi verglo iz one sirotinje😂

  • Oks

    24. mart 2019 | 11:33

    Gde ima da se kupi bicikl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA