Merkelova "javila" Ukrajini da je ušla u EU, ali se iznenada isprečila Crna Gora (VIDEO)

Komičar bi mogao da bude novi predsednik Ukrajine, a građanima je rešio da se predstavi onako kako najbolje ume - kroz komediju

  • 3

Komičar Vladimir Zelenskij, kandidat za predsednika Ukrajine na izborima koji će biti održani 31. marta, napravio je spot u kojem navodno razgovara sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a tu se spominje i Crna Gora.

Naime, Merkelova zove Zelenskog kako bi mu saopštila da je njegova zemlja primljena u Evropsku uniju i čestitala mu na tome. Nakon početnog oduševljenja, Zelenskij zahvaljuje Merkelovoj što Ukrajina postaje nova EU članica. Međutim, kada je shvatila da razgovara sa Ukrajincem, Merkelova se izvinila i saopštila mu da je mislila da je dobila Crnu Goru.

Podsetimo, iako je Zelenskij nov u politici, ankete pokazuju da je trenutno u vođstvu u odnosu na ostale predsedničke kandidate u Ukrajini, a građanima je rešio da se predstavi kroz ono što najbolje ume da radi - komediju.

Rojtersova anketa je pokazala da Zelenskij ima podršku 20,46 odsto građana, dok je sadašnji predsednik Petro Porošenko drugi sa 13,25 odsto, a opoziciona liderka Julija Timošenko treća sa 9,5 odsto.

(Telegraf.rs/Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Koala

    21. mart 2019 | 18:55

    Glas razuma za bratski narod Ukraine, osim onog dela koji je u II. sv ratu bio uz hitlera.Ne bi me začudilo da je ovo lukava merkelji stvarno izgovorila.

  • Kooh i noor

    21. mart 2019 | 18:56

    Istok Evrope a Balkan pogotovo je smejurija živa. Kakva EU?!

  • 1111

    21. mart 2019 | 20:53

    ma glasace ukrajinci uskoro za putina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA