≫ 

Zgodni biznismen traži asistenta: Plata će mu biti 32.000 evra mesečno, a posao - putovanja i odsedanja u luksuznim hotelima

Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine i sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione

  • 0

Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kome će plaćati oko 32.000 evra da putuje i odseda sa njim u velikim hotelima u raznim gradovima.

Metju živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i Sjedinjene Američke Države gde će održavati predavanja u kompanijama.

Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će morati da radi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

Uspešni biznismen mesečno zarađuje 70 hiljada evra, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada evra.

- Plata svakako zavisi od ranijeg iskustva mog asistenta, kao i od njegovih veština.  Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želeo bih nekome da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom - rekao je Metju Lepre.

Od svog budućeg zaposlenog traži važeći pasoš, dobre kompjuterske veštine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine i sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione. Od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kome će se predstaviti i koji će poslati u prijavi za posao.

VIDEO: Ovo je najbolji posao na svetu... Ako volite eksplozije

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA