Studentkinja se u gaćicama popela na jarbol, svi su gledali u njenu guzu, a onda je krenulo vrištanje. Pala je sa nekoliko metara visine (VIDEO)

Mnogi od mladića i devojaka koji su bili prisutni i koji su snimali su vrištali

  • 2

Video "devojke sa jarbola" postao je viralan na Snepčetu, Instagramu i Tviteru, a mnogi su posle gledanja ostali zapitani zašto se uopšte pela na jarbol

Studentkinja na raspustu u Teksasu rešila je da se popne na jarbol koji je postavljen na plaži na kome se vijorila zastava jednog bratstva sa koledža. Rešila je to da uradi bez ikakve sigurnosne opreme.

Zbog jakog vetra, a verovatno i njene težine, jarbol je počeo polako da se savija i potom je i pao. Devojka se sve vreme držala za šipku.

Mnogi od mladića i devojaka koji su bili prisutni i koji su snimali su vrištali. "Zaradila" je samo nekoliko posekotina i modrica.

Kako je rekla, neke devojke krupnije od nje uspuzale su se metar i po uz jarbol, a ona je pomislila da može više od njih.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA