Jedan od najčistijih snimaka neidentifikovanog objekta iznad Los Anđelesa: Odgovora šta je to viđeno na nebu i dalje nema (VIDEO)

Uporna svetlost nad centrom El Eja zbunila je i prilično uplašila javnost

  • 10

Svašta je prolazilo kroz glavu stanovnicima Los Anđelesa kada su ugledali dugačak, tanak, žuti trag na nebu. Da li je reč o kiši meteora ili možda prisustvuju, daleko bilo, invaziji vanzemaljaca, piše Russia today.

Uporna svetlost nad centrom El Eja zbunila je i prilično uplašila javnost, jer su neki mislili da imaju priviđenja gostiju sa druge planete. Onlajn objave su išle toliko daleko da je morala da se umeša policija drugog najvećeg grada u SAD.

Oni su podsetili sugrađane da ipak žive u samom srcu filmske industrije.

 

- Meteor nije pao u centar Los Anđelesa i ne, nije u pitanju invazija vanzemaljaca... samo snimanje filma. Ipak je ovo Tinseltaun (Holivud) - naveli su iz policije.

 

Zapravo je bila reč o prvom skoku kaskadera u odelu sa krilima. Povod je bilo snimanje Super Meseca nad gradom. Tročlani tim iskočio je iz helikoptera sa oko 1.200 metara visine u odelu opremljenom LED sijalicama i svetlećom pirotehnikom. Bezbedno su se spustili na ulice kada su im se otvorili padobrani.

Evo i krivaca:

 

VIDEO: Kiša meteora kakvu samo poželeti možete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kirsumlija

    23. mart 2019 | 12:43

    Ma to je Zmaj od SIPOVA😂😂😂

  • Tirinti

    23. mart 2019 | 18:00

    Koga oni foliraju? Običan meteor

  • Mlj1228

    23. mart 2019 | 18:22

    Oni nikada neće priznati pravu istinu, jer je i dalje njihova glavna reč " da Bog blagosovI Ameriku", kao što je verovanje u Boga neizbežno na svakom za njih, važnom mestu. Zamislite šta bi se dogodilo u celom svetu, kada bi ameri priznali da stvarno postoji neka vrsta vanzemaljske inteligencije. Kao prvo, sve crkve bi automatski propale, što ni u kom slučaju nije u njihovu korist, jer oni sa tim ubeđuju populaciju da ih Bog štiti, I da im Bog daje dalju snagu, za samo njima poznatu pravdu u svetu. Zatim, ljudi bi se počeli međusobno svetiti jedni drugima, raznim mučenjima i ubistvima, jer više niko ne bi verovao u raj i pakao, ni u Božiju kaznu. Svim kosmonautima i pilotima na funkciji je zabranjeno davati bilo kakve izjave u javnost, pa zato govore (samo pojedinci), kad odu u penziju, kako ih ne bi skinuli s'posla. Za pet posto neidentifikovanih leticih objekata, niko nema baš nikakvog objašnjenja, ali pet posto na stotine hiljada prijavljenih slučajeva ,gde je bilo na desetine, pa i stotine očevidaca, morate priznati da nije zanemarujuće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA