≫ 

Tata naterao sina da razbije omiljenu igračku zbog loših ocena: Pre par godina na sličan način kaznio je i drugog (VIDEO)

Snimci na kojima kažnjava sinove izazvali su različite reakcije

  • 16

Snimak na kojem dečak razbija Plejstešen postao je viralan na društvenim mrežama i odmah izazvao podeljene reakcije.

- Otac prisiljava sina da uništi Plejstešen zbog loših ocena - piše uz video koji je neke naljutio, a druge oduševio.

Otac sa snimka objasnio je da njegov sin radije igra "Fortnite" nego što piše domaći zadatak pa je odlučio da ga kazni na neobičan način - naterao ga je da razbije omiljeni konzolu.

Source: Father Forces Son to Destroy PlayStation Due to Poor Grades by ViralHog

"To se zove roditeljstvo", "dobra lekcija" samo su neki od pozitivnih reakcija.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je otac preterao, a neki su ga nazvali "glupim".

Inače, isti otac privukao je puno pažnje i pre nekoliko godina kad je kazna za njegovog drugog sina postala viralna. Njemu je pregazio Eksboks SUV-om jer je krao, a i taj snimak izazvao je podeljene reakcije.

Šta vi mislite o njegovim načinima kažnjavanja dece?

VIDEO: Otac uči svoju ćerku čojstvu i junaštvu a drugi roditelji preneraženi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ćupričanin

    28. mart 2019 | 14:48

    Sreca pa u moje vreme nije bilo igrica i ostalih gluposti,dovoljna kazna je da te zatvori u kucu da cak ni u dvoriste ne smem da pokledam a kamoli da izadjem a deca se igraju na ulici... sedi unutra i pati 🤣

  • Nikola

    28. mart 2019 | 14:49

    A šta ako dete ima nižu inteligenciju i nije u stanju da savlada gradivo, šta ako nastavnici ne predaju na njemu razumljiv način, šta ako dete ima neke emotivne probleme? Najlakše je kažnjavati decu, a škole se pritom ne menjaju vekovima, ni malo školski sistem nije napredovao u smislu da se prilagodi deci. Zašto otac umesto ferarija nije obezbedio svom sinu neke privatne časove i zašto nije učio sa njim. Najlakše je kažnjavati decu zbog sopstvenih životnih frustracija kad god imate loš dan. Škole su izmišljenje da bi od pametne i kreativne dece pravile idiote. Danas se sve može naučiti na internetu. Ubijate deci detinjstvo jer želite da ono sutra zarađuje kao vi, šta ako dete ima više ciljeve od novca u životu kao što je na primer lična sreća? Ako već vidiš da dete neće da uči onda mu kupi edukativne igračke, šta mu oduzimaš one koje si ti kupio?

  • Milutin

    28. mart 2019 | 14:44

    NE. Apsolutno NE. To je trauma za dete. Veća bi bila kazna da je zabranio Play station. Kratak je život i nisu ocene vredne takvog detinjstva. Ocene neće pamtiti ali postupak roditelja... onog ko treba da te zaštiti u životu i najviše da te voli.... pamtiće doživotno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA