≫ 

Ako želite da otputujete na ovo rajsko ostrvo, to sada možete potpuno besplatno: Evo šta treba da uradite

Tahićani su i ove godine uputili poziv porodicama i parovima iz celog sveta

  • 0

Tahiti je najveće ostrvo u Francuskoj Polineziji koje svojom lepotom privlači veliki broj turista svake godine. Lokalna turistička zajednica odlučila je da snimi kampanju za ovu rajsku destinaciju u Tihom okeanu, a svoje "modele" da pronađe među svetskom publikom.

Tahićani su i ove godine uputili poziv porodicama i parovima iz celog sveta koji žele besplatan put na njihovo ostrvo, ali koji su spremni da učestvuju u promotivnom videu po imenu "Two Stories / One Mana" (Dve priče / jedna Mana).

Mana se u tahićanskoj kultiri definiše kao životna snaga koja okružuje i povezuje sva živa bića, Printskrin/Youtube: Adventures For Two

Smisao ove reklame je da parovi zajedno doputuju na Tahiti, ali tokom boravka odvojeno uživaju u najvećim prirodnim lepotama i atrakcijama poput ronjenja, jahanja, plivanja, plesanja i slično.

Zahvaljujući Mani koja se u tahićanskoj kultiri definiše kao životna snaga koja okružuje i povezuje sva živa bića, parovi će ipak biti ujedinjeni u ovom iskustvu.

Više o Tahitiju i nagradnom takmičenju možete da pročitate na internet stranicama Embrace by Mana, a u videu pogledajte kako su raniji dobitnici Majkl i Elizabet uživali u svom besplatnom putu na Tahiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA