≫ 

Zbog moždanog udara je izgubila pamćenje, zaboravila je sve, pa i svog dečka: A onda se dogodilo nešto što je malo ko očekivao

Njeni roditelji, Geri i Lisa, briznuli su u plač kada ih ona nije prepoznala. Sličnu reakciju imao je i Ričard

  • 1

Ne dogodi se svima da se zaljube ili da zavole nekog svim srcem, ali Džesika Šarman je imala toliko sreće da joj se to desilo dva puta. Oba puta se zaljubila u istog momka. Upoznala ga je, pa je izgubila sećanje i onda se ponovo zaljubila u njega.

Ona ima 19 godina i zbog blažeg moždanog udara izgubila je pamćenje, pa je samim time zaboravila i dečka sa kojim je u vezi bila sedam meseci. Zaboravila je sve drage ljude, a svoje iskustvo je podelila sa javnošću, pa je rekla kako se oseća grozno jer ne može da prepozna ljude oko sebe i jer se ne može da se seti kako se zove.

Njeni roditelji, Geri i Lisa, briznuli su u plač kada ih ona nije prepoznala. Sličnu reakciju imao je i Ričard, njen dečko kog su pozvali i Džesikini roditelji.

Kada su ih ostavili nasamo, Džesika je bila uplašena. Zaljubljeni Rič je bio uporan pa je narednih sedmica činio sve da obnovi njihovu vezu i ljubav.

Isprva se to Džesiki nije dopalo i želela je da raskine vezu. Ričard ju je vodio na romantične izlaske i bio nežan i strpljiv.

Nije prošlo mnogo, Džesika se ponovo zaljubila u Riča iako se nije sećala njihove veze od sedam meseci.

- Ne sećam se kada sam se prvi put u njega zaljubila, ali definitivno se sećem drugo - rekla je ona.

VIDEO: Šeron stoun je imala moždani udar od koga se jedva oporavila

(Telegraf.rs/mamamia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA