≫ 

Na TV-u je išao dirljiv prilog o bebama kornjačama koje su pravile prve korake ka moru, a onda je gledaoce užasnula grozna scena (VIDEO)

Priroda zna da bude baš okrutna ponekad

  • 0

Gledaoci, koji su pratili emisiju BBC-ja o životinjama, ostali su u šoku kada je u prilogu uživo galeb uleteo u kadar i oteo bebu kornjaču, nekoliko trenutaka nakon što su reptili pušteni na plažu i bili na putu ka moru.

Liz Bonin je upravo govorila o ljudskoj odgovornosti da zaštiti male kornjače, kada se iza nje pojavila ptica.

Liz, koja je bila na ostrvu Heron u Australiji, gde se malobrojne kornjače izležu na plaži, rekla je kako "imamo privilegiju da gledamo dragocene nove živote , male mladunce koji izranjaju iz gnezda i čine prve korake ka moru".

Pored nje je stajao muškarac sa konzervom iz koje su izašle male životinje.

- Ovi mladunci će provesti najmanje stotinu godina u našim okeanima ako sve prođe dobro. Naša je odgovornost da sačuvamo njihovu budućnost - rekla je ona, a onda je iza nje doleteo galeb i odneo kornjaču.

Užasnuti gledaoci na društvenim mrežama komentarisali su incident, a neki su rekli kako priroda zna da bude okrutna ponekad.

VIDEO: Leopard je samo upao u dvorište i odneo usnulog psa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA