Očajna majka moli da joj vrate pare, jer je njen autistični sin (7) potrošio 10.000 dolara na retku igračku na internetu (FOTO)

Dečak je kupio jednu od 100 igračaka, koliko ih samo ima

  • 0

Jedna mama (47) iz Australije moli za povraćaj novca nakon što je njen autistični sedmogodišnji sin kupio retku kolekciju igračaka za 10.000 dolara na "eBay", koju porodica nikako nije mogla da priušti.

Dona Džejkob iz Sidneja uznemirena je od kako je saznala da je njen sin potrošio pravo bogatastvo na jednu od samo 100 Golden Bili Banana igračaka na "eBay".

Donin sin kupio je igračku koristeći njen kompjuter, koji je automatski popunio podatke o kreditnoj kartici, piše Dejli mejl.

Za kupovinu je saznala kada joj je aukcijska platforma poslala potvrdu putem mejla. Ona je rekla kako je upozorila sina da ne kupuje dotičnu igračku, ali je on nije poslušao.

Pored toga, žena je šokirana kako tako skupa porudžbina može da se završi sa samo tri klika.

Igračka koja košta pravo bogatstvo Printskrin: www.ebay.com

- U pitanju je nešto što mi nikako ne možemo da priuštimo - izjavila je uznemirena majka.

Džejkob je odmah popunila onlajn molbu za povraćaj novca, ali je kompanija ignorisala njen zahtev. Sličan odgovor dobila je od "PayPal-a", kroz koji je uplata izvršena.

Rekli su joj da je kupovina poznata kao "prijateljska prevara" i da je malo verovatno da će joj vratiti novac.

- Između njih i banke treba da postoji bar jedan stoper koji će vam reći: "stani, ovo nije u redu", a to niko nije rekao - očajna je žena.

Nakon što je priča stigla do medija, koji su kontaktirali "eBay", majka je dobila potvrdu da će svoj novac dobiti natrag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA