Direktor Levisa nije prao omiljene farmerke više od 10 godina, a evo i zbog čega (FOTO)

Prve farmerke napravljene su 1873. godine za potrebe rudara i radnika zapadne Amerike. Baš zato nikada nije bilo potrebno da se peru često

  • 7

Direktor Levisa Čip Berg svojevremeno je pokrenuo raspravu kada je u jednom intervjuu priznao da omiljeni par farmerki nije prao deset godina.

Ova tema ponovo je dospela na društvene mreže kada je Čip u nedavnom intervjuu koji je dao za CNN rekao da isti par farmerki i dalje nije oprao.

- Ukoliko razgovarate sa pravim ljubiteljima džinsa oni će vam reći da farmerke nikada ne bi trebalo da stavite u mašinu - rekao je on, prenosi cdm.me.

Ipak, u razgovoru za Independent predstavnik za medije iz ove kompanije savetovao je da je jednom mesečno prava mera za pranje farmerki kako bi one izgledale i mirisale sveže.

Koliko vi često perete svoje farmerke? Foto: Pixabay

Prve farmerke napravljene su 1873. godine za potrebe rudara i radnika zapadne Amerike. Baš zato nikada nije bilo potrebno da se peru često.

Iz ove kompanije savetuju da ih pri mašinskom pranju prevrnete naopako i ne stavljate ih sa stvarima koje su tamnijih boja.

- Nemojte koristiti jake praškove i izbegavajte omekšivač jer ćete tako najbolje očuvati njihov originalan izgled. Nemojte ih sušiti na grejnom telu, već ih ostavite da se osuše na vazduhu. Samo ovako će vaše farmerke s godinama izgledati bolje - poručuju oni.

Koliko vi često perete svoje farmerke? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ma da

    6. april 2019 | 07:37

    Pa kad ih obuče dva puta godišnje, sigurno ima samo jedne pa nosi svaki dan

  • Kosara

    6. april 2019 | 00:10

    Farmerke perem jednom mesecno,u blagom deterdzentu i susim napolju na vazduhu tj na tetasi.Toliko dugo ne prati farmerke bljak mora da mu fantasticno mirisu.

  • J...

    6. april 2019 | 23:19

    Jedno oblacenje eventualno 2 i na pranje.doduse nisu levis😄😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA