≫ 

Pre 12 godina proglašena je za najlepšu devojčicu, a sada je postala punoletna i jednom fotkom pokazala zašto je i dalje kraljica lepote (FOTO)

U međuvremenu je postala uspešna manekenka

  • 21

Pre 12 godina ceo svet je gledao fotke šestogodišnje Tajlin Blondu iz Francuske, koju su mediji proglasili najlepšom devojčicom na svetu. Ona je u petak postala punoletna, a neki i dalje smatraju da je najlepša.

Tajlin je postala model sa samo četiri godine, a s deset godina pozirala je za naslovnicu Voga. Mnogi su se tada zgrozili fotografijama i celu priču nazvali seksualizovanjem deteta.

 
 
 
View this post on Instagram
#10yearchallenge 🥰 !!! And thanks for 2.9M !!! Ily guys so so muchA post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Ova lepotica je u petak napunila 18 godina, a danas je uspešna manekenka iako su njenim roditeljima mnogi govorili da detetu uništavaju život dopuštajući joj da živi kao model od najranijeg detinjstva.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju i zahvalila svima na čestitkama, a iskoristila je i priliku da kaže koliko je srećna i zadovoljna zbog svega što joj se dogodilo u životu.

 
 
 
View this post on Instagram
You guys thank u so much for all the birthday wishes, I'm finally 18 !!!!! I am So grateful for everything that happened in my life, so grateful for all the people that I met , that supports me everyday, who believes in me and who cares about me .❤ I want to thanks all of my fans from all over the world who supports me everyday I want to thanks my amazing agency @imgmodels , that I treat like my second family I want to thank @chapuyc l who was the first person to ever believe in me , and trust me no matter what happened Thanks To all the people I worked with who always treated me like a little princesse and trusted me 🎀 And I want to thank my amazing family and friends who I know will always have my back no matter what , thanks to my mom for this amazing life she brang me in. I want to also thank my lil brother my stepfather , and my boyfriend who makes me happy everyday :) I love u guys so much thank you for everything (( 🎊 finally major in France 🎊))A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Fotografije na njenom profilu pokazuju da je od najlepše devojčice postala jedna od najlepših žena na svetu, a pored manekenske karijere, započela je i vlastiti biznis s odećom.

Na Instagramu je prati 3 miliona ljudi, a već je učestvovala na revijama najvećih svetskih brendova.

 
 
 
View this post on Instagram
😴A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

VIDEO: Hot, hot, hot! Ove devojke ubedljivo imaju najseksi telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    6. april 2019 | 15:14

    Prelepa devojka, zaista. Prava lepotica. Nežna dušica, vidi se na slikama. Želim joj svu sreću. Ja sam zena i to kažem, a ove koje ostavljaju ružne komentare neće se od zavisti prilepsati. Da ste manje zavidne možda biste bile i lepše.

  • Dana

    6. april 2019 | 13:46

    Prelepa

  • Angie

    6. april 2019 | 14:51

    Prelepa je,mila a ne tužna ,i uz ovakvu lepotu verujem da je i predobra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA