≫ 

Borba za život malog Alfija ujedinila je svet, ali uzalud: Godinu dana posle dečakove smrti, njegov mlađi brat donosi radost roditeljima (FOTO)

Pre godinu dana Alfi je preminuo od retkog genetskog poremećaja

  • 0

Mlađi brat Alfija Evansa, mališana koji je preminuo prošle godine nakon duge pravne bitke oko njegovog lečenja, prisustvovao je svojoj prvoj utakmici sa ocem Tomijem Evansom u Liverpulu.

Osmomesečni Tomas Junior smejao se dok ga je otac držao u naručju, a na sebi je imao plavi dres. Skoro 40.000 gledalaca pozdravilo je sina i oca, koji je prošle godine doživeo bolan gubitak.

Da podsetimo, Alfi Evans, star 23 meseca, preminuo je prošle godine od degenerativnog stanja u bolnici u Liverpulu. I on je pre smrti posetio stadio, što je celoj priči dalo posebnu notu.

Tom Evans, koji je veliki fan Evertona, rekao je da je Tomas testiran i da ne boluje od istog stanja kao njegov stariji brat.

Foto: Facebook/Save Alfie Evans

Tomova supruga Kejt Džejms (21) ostala je drugom stanju tokom legalne borbe za sina Alfija.

Par, koji je doživeo težak poraz nakon gubitka sina, ponosno je pokazao drugu bebu u septembru, četiri meseca nakon što je Alfi preminuo od retkog genetskog poremećaja.

- Lepo je kada kažeš Alfi, a Tom se nasmeje. U njemu vidimo Alfija. Uvek ćemo imati dva sina, bez obzira na svet - rekao je otac mališana.

Borba roditelja da spasu Alfija dobila je široku medijsku pažnju nakon što se par borio da ga odvede u Rim na hitno lečenje.

Međutim, Alfi je preminuo u aprilu prošle godine nakon što je sud presudio da se isključi aparat za održavanje u životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA