≫ 

Ovih pet kuća na plaži bi svako želeo da ima, ali postoji samo jedan problem (FOTO)

Iako koštaju približno isto, za isti novac dobijate različite stvari

  • 1

Ne postoji osoba koja ne sanja o životu u luksuznoj vili, pa još ako se ona nalazi na samoj plaži, šta više poželeti? U ovom trenutku pet takvih velelepnih nekretnina prodaje se širom sveta, a za njih je potrebno izdvojiti pravu siću - čak 5 miliona dolara. I to im je jedina mana.

Međutim, za isti novac, ne dobija se baš ista stvar. Tako, na primer, u ekskluzivnom Malibuu za tu cenu možete da kupite udoban, vintadž bungalov, dok u Urugvaju dobijate prostrano imanje sa pogledom na okean.

Foto: engelvoelkers.com

Ovih pet kuća na plaži trenutno se nalaze na tržištu:

MALIBU, KALIFORNIJA - 4.65 MILIONA DOLARA

Zdanje od 130 kvadrata u obliku bungalova je pravi raj za surfere. Izgrađeno je 1926. godine, ima tri sobe i dva kupatila i nalazi se na popularnoj Las Flores plaži. Nekretnina sadrži terasu sa pogledom na okean, dovoljno za smeštaj 12 osoba. Čak i ako ste početnik u vodenim sportovima, kuća dolazi sa svim potrebnim rekvizitima - daskama za surfovanje i splavom.

SANTA MONIKA, URUGVAJ - 4.5 MILIONA DOLARA

Ovo imanje nalazi se na samo nekoliko kilometara od čik grada Hose Ignjasio. Pored devet spavaćih soba i osam kupatila, u kući se nalazi zatvoreni vrt sa fontanom i uređenom baštom. Kuća koja gleda na okean ima bazen sa toplom vodom, roštilj i direktan pristup plaži.

Foto: engelvoelkers.com

Kuća ima 855 kvadrata.

PAROS, GRČKA - 5.1 MILION DOLARA

Sa minimalističkim dizajnom koji odgovara tihoj vibraciji ostrva, ova vila od 622 kvadrata napravljena je za opuštanje.

Na samo nekoliko koraka od Egejskog mora, vila dolazi sa šumarkom maslina i terasom sa bazenom. U posedu se nalazi i kuća za goste, a mogu da prime 12 ljudi. Oba objekta su potpuno opremljena.

OKLAND, NOVI ZELAND - 5.3 MILIONA DOLARA

Samo na 15 minuta vožnje od centra Oklanda, najvećeg grada na Novom Zelandu, moderna kuća ima pristup na tri divne plaže.

Foto: sothebysrealty.com

Vila ima četiri spavaće sobe i tri kupatila i uređena je u skandinavskom stilu. U velikom dvorištu nalaze se kamin i roštilj.

GREJT ABAKO, BAHAMI - 5.5 MILIONA DOLARA

Vila sa četiri sobe i četiri i po kupatila ima puno pogodnosti. Sa 306 kvadrata, kuća ima privatnu plažu i bazen, a njeni stanari imaju pristup objektima kluba Abako, koji uključuju golf teren, teniske terene i opremu za razne sportove na vodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MIKI

    11. april 2019 | 06:50

    KAKO JE ZDRAVO DIVAN OSEĆAJ SPAVATI NA STAROM UREĐENOM SALAŠU,BRVNARA PORED REKE....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA