≫ 

Baka na lutriji osvojila više od milion evra: Čak 5 nedelja je to krila od svih, a za sve je imala najdivniji razlog (FOTO)

Od ovog novca će kupiti kuću za svoje sinove

  • 2

Žena iz Engleske, koja radi u školskoj kantini, osvojila je dobitak na lutriji vredan 1,1 miliona evra, a čak pet nedelja je krila vest od svojih sinova. Oni su bili šokirani kada im je pokazala svoj ogromni ček sa impresivnom sumom, prenosi Mirror.

Paula Vilijamson (59) je svoj dobitak na lutriji EuroMilions krila od ostatka porodice, jer je jedan njen sin bio na odmoru u Australiji, a onda je htela da se cela porodica zajedno raduje.

U ponedeljak je zajedno sa svojim mužem Džeofom (68), vozačem kamiona na dugim relacijama, saopštila istinu svojim sinovima.

Dvojica sinova, Džek (26) i Ijan (24), koji i dalje žive sa roditeljima, bili su zapanjeni kada im je majka saopštila da će im kupiti kuću. Mladići su počeli da se raduju, a onda su zagrlili i izljubili svoju majku.

- Šališ se. Nema šanse - bila je njihova prvobitna reakcija.

Paula iz Južnog Jorkšira je kazala kakvi su njeni utisci nakon ovog uzbudiljivog događaja.

- Bili su šokirani. Nikada ih ranije nisam videla ovakve. Želimo da se zauvek sećamo ove proslave - rekla je ona.

Navela je da je htela da čitava porodica slavi zajedno. Bilo joj je teško da od svoje dece krije ovakvu tajnu ali je uspela.

Cela porodica je slavila dobitak Foto: Profimedia/Zuma Press

Ona i njen muž su se našalili da će konačno dobiti kuću samo za sebe, sada kada će se deca iseliti.

Džek, koji ima dve ćerke, upravo se vratio sa putovanja po Australiji, pa ga je ova vest posebno obradovala. Naveo je da u kući ima samo jednu sobu i krevet i da je lepa vest što će konačno dobiti svoj prostor.

Paula je rekla da je dobitni tiket nosila nedelju dana sa sobom u torbi, a da je za dobitak saznala kada je bila u svojoj nedeljnoj kupovini. Dodala je da će nastaviti da radi u školi kao i do sada.

- Žalim da nastavim da radim, sve dok budu želeli da me trpe - istakla je ona.

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran

    10. april 2019 | 15:07

    Svaka cast ovoj gospodji a kod nas se krije dobitnik na lotou kao da je drzavni neprijatelj. Kamo srece kad bih ja dobio pevao bih i lumpovao tri dana i tri noci da svi znaju i cuju.

  • Milica

    11. april 2019 | 20:32

    I to vest? Ja bih pola dala siromasnim i hendikepiramnim iako nemam puno i nikad ne bih mogla priustiti stan mojoj deci, nemam cak ni svoj. Ona sve potrosi na decu. Lepo ali lepse je podeliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA