≫ 

Seda kosa, duga brada, repić... Neverovatna sličnost! Džulijan Asanž iz ambasade izašao kao dr Dabić (FOTO)

Za šest godina Asanž je potpuno promenio izgled

  • 4

Seda kosa, duga brada, vezan rep, pogled starog i namučenog čoveka. Ovako je izgledao osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, kada je danas uhapšen u ambasadi Ekvadora u Londonu. Za šest godina potpuno je promenio svoj izgled i to tako da je likom podsetio na doktora Dragana Dabića.

Istu sedu bradu i repić, čak i isti stav, imao je i Radovan Karadžić u trenutku kada je uhapšen. Ova uznemirujuća sličnost nije mogla da prođe nezapaženo u Srbiji.

Primećujete li sličnost? Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, Asanž je skoro sedam godina provodio u prostoriji od 20 metara kvadratnih, kancelariji koja je preoblikovana u mini-garsonjeru. Još 2016. godine njegova majka je rekla da njen sin ima problema sa srcem, hroničnu upalu pluća i teške bolove u ramenima.

Lekari su upozoravali na Asanžovo sve lošije zdravlje, zato što vreme provodi u jednoj maloj prostoriji. Dugo mu je jedino društvo bila mačka, ali je nju poklonio u novembru prošle godine, jer mu je bilo žao da i ona bude izolovana kao on.

Njegovo hapšenje u Londonu privuklo je veliku pažnju medija u celom svetu, a njegova sudbina je i dalje neizvesna. Britanska policija ga je danas na silu izvela iz ekvadorske ambasade, pa su ga ugurali u policijski kombi.

VIDEO: Uhapšen Džulijan Asanž

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA