≫ 

Policija nudi 265.000 evra za rešavanje otmice i silovanja devojčice 1985. godine!

Apsolutno verujem da uz prave informacije sluičaj može da bude rešen

  • 0

Policija Viktorije iz Melburna nudi 350.000 dolara nagrade, što je oko 265.000 evra, kako bi pomogli da se reši slučaj silovane i otete 18-godišnje devojčice od pre 34 godine.

Tinejdžerka je prodavala cveće 22. novembra 1985. godine kada joj je prišao muškarac koji je prepao i uvukao je u automobil u kom je bio još jedan čovek.

Policija je rešila da napravi rekonstrukciju ovog zločina kako bi podstakla sećanje potencijalnih svedoka. Devojčica je bila vezana, usta su joj bila zalepljena, a imala je i povez preko očiju. Ona je tada izbačena na Jara Bulevar u Ričmondu oko 1 sat posle ponoći.

Žrtva je preživela napad, ali je umrla od bolesti 2008. godine.

Detektivi veruju da su u napad bila uključena trojica muškaraca.

- Iako je ovaj zločin napravljen pre 30 godina, za sve nas je važno da krivci budu privedeni pravdi - rekao je jedan od detektiva.

I nije jedini koji tako misli.

- Apsolutno verujem da uz prave informacije sluičaj može da bude rešen - rekao je drugi.

Oni objašnjavaju da je napad bio veoma brutalan i da je imao značajan utocaj na život devojke koja je tada išla u školu.

- Mislim da je bila snažna devojka, jer je uspela da nastavi svoj život posle napada. Policija sada traži bilo koga ko je bio svedok incidenta i bilo koga ko može da rasvetli bar neki deo ovog slučaja - kaže detektiv.

Godinama se ne zna istina o njenoj smrti; Foto: Victoria Police

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA