≫ 

Paru su smetali štrajkači koji prave buku, pa su rešili da ih oteraju: Napravili su im kolače zbog kojih sada krivično odgovaraju

Kritičan je jedan sastojak koji se našao u kolačima

  • 0

Protiv para iz severnog Ohaja koji je napravio kolače sa laksativom za štrajkače koji su protestovali u blizini njihovog doma podignuta je optužnica, pišu američki mediji.

Bo Kosens i Rejčel Šerok policiji su rekli da su to učinili jer su bili umorni od buke zaposlenih u obližnjoj školi koji štrajkaju već treću nedelju zaredom.

Vlasti gradića Klejmonta izvestile su da niko od štrajkaša nije jeo ponuđene kolače, ali da to za par na sudu neće predstavljati olakšavajuću okolnost.

Bo i Rejčel ne ide u prilog ni činjenica da su se na Fejsbuku više puta žalili na vozače koji su kružili oko škole u znak podrške njenim zaposlenima.

Istražitelji raspolažu i video snimkom koji prikazuje par kako u kolače stavlja tablete s laksativnim delovanjem.

Vlasti su saopštile da su Kosens i Šerok prošli utorak izašli pred sud, ali njihovi advokati odbili su da komentarišu slučaj.

VIDEO: Užasne scene trovanja pasa u Kuršumliji

(Telegraf. rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA