Ona je 45 godina mlađa od svog supruga, ali tvrdi da im je seks najbolji deo veze: Družila se sa njegovim sinom i išli su zajedno u vrtić (FOTO)

Njih dvoje su se upoznali pre četiri godine kada je Stefani počela da radi u Donovom omiljenom kafiću

  • 7

Bračni par sa razlikom od čak 45 godina, otkrio je da su bili povezani i pre nego što je iko mogao zamisli da će njih dvoje završiti u braku.

Stefani (24) i njen suprug Don Valper (69) iz Armstronga u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija, a koji su roditelji jednogodišnjeg dečaka, šokirali su se kada su otkrili da su se možda videli mnogo pre nego što su završili zajedno.

Naime, 24-godišnjakinja je išla u vrtić i šoku sa suprugovim sinom iz prvog braka. Don joj je o njemu pričao kada su bili u vezi dva-tri meseca.

- Poznajem Donovog sina još od predškolskog perioda. Išli smo zajedno vrtić, osnovnu i srednju školu. Maturirali smo zajedno, a bili smo dobri prijatelji kada smo bili mlađi - ispričala je Stefani, piše Daily Mail.

Ona i suprug trenutno ne razgovaraju sa njegovim sinom, no prošle godine dobili su zajedničko dete, malenog Lačlana koji sada ima jednu godinu.

Par ima sina koji je star godinu dana Foto: Facebook

Prošle godine su se i venčali i tvrde kako nikada nisu bili srećniji, prenosi Večernji.hr.

- Mnogi ne razumeju da razlika u godinama može biti genijalna. Svi misle da je u pitanju nešto drugo. Pitaju me kako uopšte mogu da ga volim. Voliš nekoga zato što ga voliš - kaže mlada majka.

Njih dvoje su se upoznali pre četiri godine kada je Stefani počela da radi u Donovom omiljenom kafiću, pa su odmah "kliknuli". Seksualni život im je, tvrde, najbolji deo veze.

- Seks je definitivno bio veliki deo iz moje perspektive. Uvek sam se osećao mlađe, nisam doživljavao svoje godine. Uvek sam želeo da izlazim i da se družim sa mladima. Sada kada imamo dete stvari su se malo promenile, no pre smo stalno imali seks - pohvalio se Don, a Stefani je dodala kako su to radili i nekoliko puta dnevno.

- Don jednostavno zna šta radi - pohvalila je ona svoga supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA