Evo koliko košta pokušaj samoubistva: Olivera su na vreme spasili, ali kada se probudio iz kome, sačekao ga je dug od 83.000 evra (FOTO)

Račun je ostavljen na stočiću kraj njegovog kreveta nakon što je nedelju dana proveo u bolnici

  • 2

Oliver Džordan (21) iz Oklahome pokušao je da se ubije pre nedelju dana. Srećom, lekari su ga spasili, ali po vrlo neočekivanoj ceni. Kada se probudio iz kome, Olivera je sačekao dug od 93.424 dolara (83.103 evra) na ime bolničkih troškova.

Po njegovim rečima, ovaj račun je ostavljen na stočiću kraj njegovog kreveta nakon što je nedelju dana proveo u bolnici. Na računu je navedeno da pacijent treba da plati oko 26.000 evra za laboratoriju, oko 9.150 evra za smeštaj u bolnici i oko 14.000 evra za upotrebu aparata za disanje.

 

- Evo koliko košta pokušaj samoubistva u Americi - napisao je on na svom Tviter profilu, dodavši da srećom ima osiguranje, te da će iz svog džepa platiti oko 2.500 evra.

On je dodao da, kada je pokušao da se ubije, nije mu padalo na pamet da bi ostajanje u životu moglo da bude ovako skupo.

- Voleo bih da znam kakavu sam to paprenu negu primio. Bio sam u komi do dana današnjeg i nemam pojma kakve su to laboratorijske testove vršili na meni. Kasnije sam saznao da sam imao i upalu pluća - napisao je on.,

Iako je njegov slučaj ekstreman, u Americi privatno zdravstveno osiguranje ljudima izbija hiljade dolara iz džepa. Procene su da obične posete lekaru košaju oko 1.917 dolara, tj. oko 1.700 evra.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA