≫ 

Kimovi telohranitelji ponovo u akciji: U crnom odelu i sa belim rukavicama trčeći su ribali voz u pokretu (VIDEO)

Neobična scena na stanici u Vladivostoku

  • 3

Gde god da ide lider Severne Koreje Kim Džong Un, u stopu ga prate verni telohranitelji. Nakon što smo više puta videli kako trče pored Kimove limuzine, prilikom dolaska na železničku stanicu u Vladivostoku trčeći su ribali voz u pokretu, kako bi sve bili čisto pre izlaska Kima iz njega.

Neobična scena dogodila se danas u ruskom Vladivostoku. Dok se blindirani voz sa liderom Severne Koreje zaustavljao, Kimovi telohranitelji izašli su na stanicu kako bi obrisali vrata kroz koja je njihov šef trebao da izađe.

U crnim poslovnim odelima i belim rukavicama, telohranitelji su snimljeni kako trče pored voza i užurbano brišu vrata i okvir.

Pripadnici Kimove pratnje su takođe doneli sklopive rampe za povezivanje voza i platforme tako da članovi severnokorejske delegacije mogu da izađu bez ikakvih problema.

Kim je doputovao u Rusiju na prvi sastanak sa ruskim liderom Vladimirom Putinom. Kako pišu mediji, njih dvojica će večeras uživati na večeri, a sutra ih očekuje službeni sastanak.

Video: Po prastarom slovenskom običaju Kim Džong Un jede pogaču i so

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA