≫ 

Kralj Instagrama hranio medveda, okružen oskudno obučenim devojkama: Zbog ovog snimka svi su napali plejboja (VIDEO)

"Medvedi treba da budu u divljini, a ne u zatočeništvu", rekli su iz dobrotvorne organizacije za zaštitu životinja

  • 0

Instagram plejboj Dan Bilzerian (38) našao se na udaru kritika nakon što se pojavio snimak na kojem hrani vezanog braon medveda u svojoj kući u Los Anđelesu. Da cela situacija izgleda još bizarnije, potrudile su se oskudno obučene devojke koje su stajale oko njih.

Igrač pokera podelio je snimak na kojem se vidi kako hrani kodiak medveda, koji je najveća vrsta braon medveda. Video je odmah postao viralan, prikupivši 15 miliona pregleda i desetine hiljada komentara.

Ovu scenu, koja se dogodila na jednoj od mnogobrojnih žurki koje je plejboj organizovao, osudila su udruženja za zaštitu životinja, među kojima je i PETA.

 
 
 
View this post on Instagram
When your girls hungryA post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Iz ove dobrotvorne organizacije za zaštitu životinja rekli su da Bilzerian nije dobio odgovarajuće dozvole za događaj, kao i da je medved bio preblizu posmatračima.

- Medvedi treba da budu u divljini, a ne u zatočeništvu - rekli su iz PETA.

Plejboj je kasnije za jedan magazin rekao kako je on veliki obožavalac životinja i da nikada ne bi uradio ništa čime bi povredio medveda.

- Prema njemu se postupalo humano za vreme žurke. Nije bilo električnih ograda. Hranio sam veoma zdravog, srećnog medveda, koji je spasen u mladosti - dodao je plejboj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA