≫ 

Tužićemo lutriju, ne daju nam milione: Bivši robijaši slave dobitak na klupi, jer se sumnja da su srećke kupili ukradenom karticom

Nemaju bankovni račun, a priču o tome kako su kupili srećku promenili su već nekoliko puta

  • 3

Dvojicu prethodno osuđivanih muškaraca istražuje policija nakon što su na lutriji osvojili četiri miliona funti. Sumnja se, naime, da su srećku kupili - ukradenom karticom.

- Trebalo bi da živimo kao milioneri, tužićemo lutriju - tako kažu Mark Gudram (36) i Džon-Ros Votson (31), žitelji Londona koji su pre nekoliko dana na lutriji osvojili četiri miliona funti.

Umesto života u izobilju sustigao ih je život pod lupom medija, javnosti pa i policije. Nijedan od njih nema posao pa dane provode u parku, pijući pivo na klupi.

- Imamo dobitnu srećku, gde je naš novac? Mi znamo svoja prava, kaže Gudman.

- Lutrija nas "navlači", verovatno zato što su saznali za našu prošlost i da smo bili u zatvoru. Moraju nam platiti! Sada bi trebalo da smo u Las Vegasu, a ne na ovoj staroj klupi - ogorčen je Votson koji je s Gudmanom već i proslavio dobitak, pre nego što ih je dočekao "hladan tuš" pod imenom - policijska istraga.

- Prijatelji nam šalju novac. Već danima slavimo poput milionera, što i jesmo - rekao je Votson, a Gudram kaže da mu je svaki dan fešta otkad je izašao iz zatvora.

Pa, ako su već osvojili 34 miliona kuna, zašto Gudram i Votson već nisu dobili novac. Naime, lutrija je zaključila da je dobitna srećka kupljena debitnom karticom koja se izdaje isključivo vlasnicima bankovnih računa. Ni jedan od njih nema bankovni račun, a priču o tome kako su kupili srećku promenili su već nekoliko puta. Prema poslednjoj verziji, prijatelju su dali deset funti kako bi im svojom karticom kupio srećku. Ali, njegovo puno ime ili podatke odbijaju da otkriju jer je prijatelj, kažu, izrazio želju da ostane anoniman.

Gudram inače ima 22 osuđujuće presude za 45 kriminalnih dela, a iz zatvora je izašao samo nekoliko dana pre "dobitka". On se i dalje nada da će mu dobitak biti isplaćen i da će s njim "pokupovati luksuzne nekretnine" i "pobrinuti se za sebe". Ako se pak to ne dogodi, spremni su, kažu, ići sve do vrhovnog suda.

(Telegraf.rs/24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikola

    28. april 2019 | 15:55

    Da li je ukrao karticu pa uplatio listic, nebitno je. Covek je pogodio pa pogodii. Pare dobiti mora. A za kraju kartice nek ga terete. Sa tolikim parama, nece dobiti ni 7 dana u padinjaku 😂😂😂

  • cc

    28. april 2019 | 15:52

    Prijatelji im sad salju pare jer se nadaju da ce da im daju kad dobiju milione

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA