≫ 

Porodila se Megan Markl: Rodila je dečaka, celo kraljevstvo slavi

Princ Hari je bio pored svoje supruge

  • 23

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rodila je dečaka, potvrdio je princ Hari.

On je dodao da su i majka i beba dobro.

- Bilo je neverovatno - rekao je princ Hari, smešeći se, i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu.

Obraćajući se medijima, princ Hari naglasio je da on i Megan Markl još nisu odlučili koje će ime dati sinu i najavio da će se sve troje, prvi put, pojaviti u javnosti za nekoliko dana.

Srećne vesti objavljene su i na zvaničnoj Instagram stranici vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Kako prenosi Skaj njuz, beba je rođena rano jutros u 5.26 sati po lokalnom vremenu, a teška je 3,260 kg.

- Zadovoljstvo nam je da objavimo da su Njihova Kraljevska Visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dočekali svoje prvorođeno dete rano ujutro 6. maja 2019. godine - piše u postu.

Dodaje se da su vojvotkinja i beba dobro.

Kako prenosi Skaj njuz, Megan Markl je rano jutros dobila porođajne bolove, a princ Hari je sve vreme bio uz nju.

- Megan je u ranim jutarnjim satima odvezena u bolnicu, nakon što je prošlo više od nedelju dana od termina, a njen suprug princ Hari je pored nje - saopštila je Bakingemska palata.

Megan i Hari nisu želeli da znaju kog je pola beba, tako da su svi nestrpljivi da saznaju da li je dečak ili devojčica, piše Dejli mejl.

Beba Saseks biće sedma u redu za tron, iza princa Čarlsa, princa Vilijama i njegove dece: princa Džordža, princeze Šarlot i malog princa Luja, kao i oca, princa Harija.

Foto: Tanjug/AP

Mediji prenose da je ovo veoma uzbudljiv trenutak za kraljicu Elizabetu II, koja čeka osmo praunuče, kao i za celu naciju.

Proteklih nekoliko dana spekulisalo se da se vojvotkinja već porodila, nakon čega su kladionice obustavile klađenja na ime bebe, ali do sada nije bilo nikakvih zvaničnih potvrda.

Princ Hari i Megan Markl objavili su da očekuju prvo dete 15. oktobra prošle godine, prvog dana njihove turneje u Australiji i Novom Zelandu.

VIDEO Polusestra Megan Markl oplela po vojvotkinji: Uništiće Harija kao i našeg oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA