Dečak (6) uznemireno je pozvao policiju, a kada je patrola došla na adresu, nastala je jedna prelepa fotografija (FOTO)

Policajac koji je odgovorio na dečakov poziv, rekao je da je prvo dečaku morao da objasni da policiju može zvati samo u ozbiljnim situacijama

  • 2

Jedan dečak (6) iz Talahasija u državi Floridi uznemireno je zvao policiju, a kada je patrola došla do njega rekao im je kako je usamljen i da mu trebaju prijatelj.

Džo Vajt, policajac koji je odgovorio na dečakov poziv, rekao je da je prvo dečaku morao da objasni da policiju može zvati samo u ozbiljnim situacijama i kada je u opasnosti. Policajac Vajt je takođe dodao da i pored toga želi da bude novi prijatelj dečaku.

- Naš novi prijatelj je sedeo u policijskim kolima, dobio je plišanu igračku i sada ima prijatelja u policiji Talahasija! - napisali su na zvaničnoj stranici policije u Talahasiju na Fejsbuku ispod slike dečaka.

Komentari ispod ove fotografije pokazuju da su se svi raznežili na ovu molbu dečaka i hitan poziv, a gest policajaca su okarakterisali kao "dobročiniteljski i kraljevski".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA