≫ 

Svake noći u dvorište su joj dolazile divlje životinje, a ona im je kupila igračke i ostavljala hranu jer je imala samo jedan cilj (VIDEO)

Čak im je dala i imena

  • 3

Žena iz Engleske svake noći u svom dvorištu ima nepozvane goste, kojima ostavlja hranu i igračke, a čak im je kupila i trambolinu.

Dvorište Dore Najtgejl (55) svako veče posećuju dve lisice, što joj se svidelo pa ih je nazvala Vudi i Vilou.

Dora svojim nesvakidašnjim posetiocima namerno ostavlja hranu i igračke pa ih posmatra, zbog čega životinje redovno dolaze kod nje, prenosi Metro.

Sve je počelo kada je Dora primetila da joj je nešto pojelo cveće i biljke, zbog čega je odlučila postaviti kamere u dvorište kako bi videla šta se događa. Kada je shvatila da je reč o lisicama, to joj je bilo simpatično pa im je kupila igračke za žvakanje i ostavila im hranu.

Cela situacija je zabavljala Doru, a svojim novim prijateljima čak je kupila i trambolinu, a sve ovo radi s jednim ciljem.

- Poslednjih šest nedelja kupila sam im puno stvari da istražuju pa sam im odlučila kupiti i trambolinu. Zabavile su se i naučile su kako skakati, jako im se svidelo. Mislim da su lisice na lošem glasu i planiram to da promenim. Savetovala bih ljudima da ih posmatraju i upoznaju. Pametne su, lepe i zabavne - otkrila je 55-godišnjakinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mima

    13. maj 2019 | 11:28

    prelepo, pohvalno nisu zivotinjice divlje, samo su nepoverljive prema ljudima, a kad se opuste nista i bolje nemas u zivotu za prijatelja od njih

  • dmitra

    13. maj 2019 | 11:30

    Bas ih ima po Londonu. Lija. I kod moje cerke imaju svaku noc svedski sto i redovni su gosti i one i gavre, galebovi, golubovi, cvorci, vrapci...Divno je i poucno druziti se sa drugim vrstama

  • Mentalno zaostao

    13. maj 2019 | 10:53

    Lepo od nje i ja volem lisice iako znam da su divlje drage su mi kada ih vidim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA