≫ 

Norveška princeza u vezi sa biseksualnim šamanom, koji drži ceo Holivud u šaci: Veruju da su bili u braku u prošlom životu (FOTO)

Više ne kriju svoju vezu i tvrde da su veoma zaljubljeni

  • 11

Nakon što su na Instagramu svetu objavili svoju romansu, šaman koji je osvojio srce norveške princeze Marte Luiz u utorak je sleteo u Norvešku kako bi zajedno krenuli na turneju kroz pet gradova, a za koju prodaju ulaznice na internetu.

Ekscentrična princeza objavila je u ponedeljak da je šaman Durek, čije je pravo ime Derek Veret, njena srodna duša i novi dečko.

Nije poznato gde su se upoznali i kada, ali njihove zajedničke fotografije datiraju iz novembra prošle godine. Dobro upućeni izvor blizak paru rekao je za Dejli mejl kako je par ludo zaljubljen i da je princeza i jedan od njegovih klijenata.

- Zaljubiti se u klijenta bila je poslednja stvar na umu šamana Dureka, ali privlačnost između njih dvoje bila je fatalna - rekao je izvor, prenosi Jutarnji.hr.

Shaman Durek i norveška princeza Martha Louise Foto: Instagram

Kako je izvor dodao, oboje veruju kako su se poznavali tokom mnogih prethodnih života i da u ovom životu mogu pomoći u lečenju sveta sa svojim plemenom, njihovim sledbenicima.

- Durek veruje da je bio kralj u prošlom životu i da su on i princeza Marta bili suprug i supruga u više života - rekao je jedan prijatelj.

Veret je u utorak stigao u Oslo s dve nećake i izjavio novinarima kako je došao da bi delio ljubav, a dočekala ih je princeza koja ih je sve zagrlila i odvezla.

Počevši od ovog vikenda, par će zajedno gostovati u pet skandinavskih gradova, gde će održati seminare i šamanske vežbe kao i meditacije sa svojim poklonicima koje će, kako tvrde, odvesti "na putovanje u tajne života". Ulaznice za dva događaja "Princeza i šaman" i "Aktivirana božanstvenost" prodaju se putem interneta po ceni od 65 do 140 dolara.

Od subote će tako posetiti Stavanger, Tromso, Oslo, Kopenhagen i Fredrikstad. Inače, norveška princeza Marta Luiz (47) nakon 14 godina braka, 2016. godine razvela se od supruga Arija Behna, kada su objavili razvod i nastavak zajedničkog starateljstva nad svoje troje dece. Od tada do susreta s Varetom princeza nije imala nikakvih značajnijih veza.

Nakon objave svoje romanse na društvenim mrežama, Marta se žestoko obračunala s kritičarima njenog izbora i izjavila kako joj ne pada na pamet ikad više da živi za ispunjavanje društvenih normi. Izabranik njenog srca ima 44 godine, a rođen je 1974. u Sakramentu.

Tvrdi kako je prvi put postao svestan svojih šamanskih sposobnosti kada je imao dve godine, ali da nije počeo da trenira do 11. godine, kao i da je "iscelitelj šeste generacije". Njegov otac haićanskih korena i majka norveško-indijanskih korena učili su ga duhovnosti od detinjstva, a on tvrdi da je majka davno predvidela da će se zaljubiti u razvedenu ženu iz zemlje iz koje potiču njeni preci i da će biti princeza, izjavio je Varet ranije.

Od svog šamanstva napravio je dobar biznis, slede ga slavne osobe poput Gvinet Paltrou i Nine Dobrev, redovno se pojavljuje u brojnim holivudskim emisijama, a na svojoj veb stranici prodaje pesme za meditaciju za oko 10 dolara. Takođe, ima i zbirku knjiga na Amazonu.

Tokom godina, u brojnim člancima i intervjuima opisivao je kako ga je njegova majka zbližila s pokojnom bakom koja je takođe bila šaman, bubnjajući mu na uši kada bi padao u trans.

Majku opisuje kao "portal svetla", a da bi padajući u trans uz njeno bubnjanje mogao videti svoje pretke i prabaku koja je takođe bila šaman. Među uslugama koje Durek nudi na svojoj veb stranici su šaman-butkamp iskustvo kojim je u stanju naterati pacijente na povraćanje kako bi se rešili "otrova" u telu, a tada drži kantu na seminarima u slučaju da moraju da povraćaju.

Osim što je pomagao, kako tvrdi, brojnim holivudskim zvezdama pri odvikavanju od kokaina, za sebe kaže da se jednom vratio iz mrtvih oporavljajući se od višemesečne kome puštajući da mu duša "izgori".

- Kad sam se probudio iz kome, bilo mi je rečeno da više nikada neću hodati i da mi nije preostalo više od mesec dana života. Sedam različitih stručnjaka reklo mi je da nema nade. Zato sam prizvao u posetu moćna bića koja su mi davala savete kako bih to preživeo - rekao je.

Shaman Durek i norveška princeza Martha Louise Foto: Instagram

Govorio je i da mu je sestra dala bubreg kad je bio dete i da je bio u invalidskim kolicima, međutim nigde nije registrovano ni da mu je presađen bubreg, ni zašto je završio u invalidskim kolicima, kao ni zbog čega je završio u komi. Isto tako, kao tinejdžer je bio uhapšen, ali do danas nije poznato i zašto.

Na kraju, čini se da su pred ne samo norveškom javnošću koja je već sablažnjena, zanimljivi dani po pitanju života njihove princeze za koju šaman iz Los Anđelesa, koji ne krije svoju biseksualnost, ima samo lepe reči.

- Ono što osećam prema Marti Luiz čisto je prihvaćanje mog višedimenzionalnog sebe. Ne samo šamana, već i jakog čoveka, žene, jaguara, naučnika i anđela - izjavio je novinarima u Oslu.

VIDEO: Jednom rečju dijabolici. Satanisti u Meksiku tokom svog rituala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Косингас

    16. maj 2019 | 10:46

    Како се ови трули богаташи ложе на овакве ствари? Батица продаје "маст за бубреге", гули богатуне, а сад ће се још омрсити и за принцезу.

  • Nesa

    16. maj 2019 | 16:40

    Bitanga i princeza. Klasican prevarant i klasicno zensko. Progutala pricu ko som mamac, i sada ce da se hvali i na sve nacine da brani odluku kao jedino ispravnu i izuzetno pametnu. Ovakve su jednu istepenicu ispod sponzorusa. Sponzoruse na neki nacin i razmisljaju.

  • тхеиксфајлс

    16. maj 2019 | 11:34

    Узбујали од беса, па више не знају, шта ће са собом. Дегенерици.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA