Naručio vino od 300 evra, a popio ono od 5.150 evra, nakon što mu je konobar otvorio pogrešnu flašu

Iako cena nije sve za prave vinopije, ovaj goste je svakako imao retko iskustvo da okuša preskupo piće

  • 11

Umesto flaše vina od 300 evra, jedan gost stejkhaus restorana u Mančesteru uživao je u boci koja košta neverovatnih 5.150 evra, jer je jedan od zaposlenih u restoranu za njegov sto doneo pogrešno vino. 

Iako cena nije sve za prave vinopije, ovaj goste je svakako imao retko iskustvo da okuša preskupo piće. Naručio je bocu Chateau Pichon Longueville Contesse de Lalande, a umesto nje dobio Chateau le Pin Pomerol, nakon što je jedan od zaposlenih u restoranu slučajno pomešao flaše iz iste berbe, tj. iz 2001. godine.

 

Ne samo da restoran nije naplatio mušteriji piće, kada je primćena greška, već nisu ni otpustili menadžera koji je pomešao flaše.

Priča se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama, a pojedini Tviteraši uvereni su da je u pitanju namerna reklama, te da se novac koji je restoran izgubio u piću vratio multipliciran kroz besplatan marketing.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ZoGa

    17. maj 2019 | 11:06

    I jel gost primetio neku razliku, vino ko vino oba su ista, samo sto se bogate i bahate budale zamlacuju time, a mogli bi im prodati i ono vino iz maksija po ceni od nekoliko hiljada evra.

  • Миодраг

    17. maj 2019 | 10:46

    Моје мишљење је да су госту требали након овога да дају бесплатно оно вино које поручио, уз извињење, јер није добио оно што је поручио. Нема везе која је цена у питању.

  • Dejan A

    17. maj 2019 | 10:58

    Da su mu doneli i "zdrepcevu krv" od 150 dindzi ne bi provalio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA