≫ 

Omiljeni poštar ispraćen u penziju u velikom stilu: Komšije mu priredile žurku, a dobio je i poklone (FOTO)

Oproštaj od omiljenog poštara pretvorio se u veliku "uličnu zabavu" koja je privukla više od 300 ljudi

  • 0

Poslednji radni dan Flojda Martina bio je sve samo ne tipičan. Ovaj poštar iz Atlante, u američkoj državi Džordžija, nakon 35 godina, otišao je u penziju. Meštani u predgrađu Marijeta, gde je godinama dostavljao poštu, hteli su da ga isprate - sa stilom.

Dok se njegov kamionet kretao kroz to područje, komšije su ga grlile, davali mu poklone, slikali se s njim, a poštanski sandučići bili su ukrašeni u njegovu čast, piše CNN.

Čak su ga i pozvali da se vrati na jesen i bude sudija na paradi povodom Noći veštica.

Oproštaj od omiljenog poštara pretvorio se u veliku "uličnu zabavu" koja je privukla više od 300 ljudi. Komšije su čak donosile jelo i piće, napisala je komšinica i novinarka časopisa "Atlanta Journal" Dženifer Bret, koja ga je pratila poslednjeg radnog dana i postavljala sve na Tviter, prenosi N1.

- Flojd je visok, vitak, dobrodržeći 61-ogodišnjak. Njegov posao uključuje puno hodanja, što ga održava u odličnoj formi. Ali on je završio s vrućinom - napisala je Bret u jednom tvitu.

- U letnjem periodu, poštansko vozilo je užarena kao rerna. Prošlo leto, odlučio je Flojd, bilo mu je poslednje - dodala je.

I mada je Martin sada i zvanično penzionisan, njegovi susedi imaju još jednu stvar koju žele da urade za njega kako bi pokazali svoju zahvalnost.

Spomenuo je da želi da ide na Havaje, tako da su komšije započele GoFundMe kampanju da ga pošalju na putovanje iz snova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA