Mama ugledala mrlju u ustima svoje bebe: "Kad je doktor otkrio šta je to, pojela sam se od sramote" (FOTO)

Iako su prvo svi pomislili da je u pitanju mladež, ispostavilo se da je reč o nečemu sasvim drugom

  • 0

Zabrinuta mama devojčice Bele uplašila se kada je u ustima svoje ćerke videla ogromnu crnu mrlju, koja je ličila na mladež.

Darijan Deprata igrala se sa svojom devojčicom kada je primetila ogromnu "fleku" u njenim ustima. Pokušala je da pipne da vidi da li će da se skine, ali nije nestalo.

- Igrala sam se danas sa Belom i primetila da joj je gornji deo u ustima crn. Pokušala sam da skinem, ali nije moglo. Odmah sam poznala svoju majku u panici i zakazala pregled kod doktora - navela je ona.

Kada su stigli kod lekara, medicinska sestra je takođe pokušala da skine mrlju i rekla da nikada nije videla tako nešto.

Little Bella Foto: Facebook

Lekari su pretpostavili da je u pitanju mladež, ali je Darijan rekla da je redovno gledala i da toga nije bilo, prenosi "Miror".

- Nakon što sam rekla da to nije mladež, doktor je odlučio da još jednom pogleda. Pokušala da oguli, a onda smo skvatili šta je to zapravo bilo. To je deo kartona, odnosno deo kartonske kutije koju je Bela žvakala. Nikada se više ne smem pojaviti pred tim ljudima. Plakala sam i smejala se solidnih pet minuta - ispričala je ona.

Napisala je na Fejsbuku da je svesna da je dete moglo da se udavi.

- Ne puštam svoju bebu da žvaće karton. Rastu joj zubi i pokušava da grize sve. Desilo se da je pronašla kutiju dok sam ja pakovala suđe u mašinu, koju sam joj naravno odmah otela. Samo nisam primetila odmah da se komadić zalepio u ustima - ispričala je ona.

Pogledajte video: Beba oduševljeno prohodala, a onda se dogodio preokret

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA