≫ 

Stručnjaci za govor tela o Trampovom ponašanju u Bakingemskoj palati: Pazio je da ne napravi "pogrešan korak" pred kraljicom, a princa Čarlsa je pozdravio kao da su stari prijatelji (FOTO)

Ovog puta je više poštovao pravila i ponašao se kao "najbolji učenik"

  • 2

Američki predsednik Donald Tramp ponašao se kao "najbolji učenik" kada se juče sreo sa britanskom kraljicom Elizabetom II, pošto je stigao u Bakingemsku palatu tokom svoje državne posete, prenosi Dejli Mejl.

Stručnjak za govor tela Robin Kermode je rekao da je izgledalo da se Tramp trudio da ništa ne pogreši, jer je prošli put bio kritikovan što je hodao ispred kraljice kada su se sreli u Vindzoru u julu 2018. godine.

Svi su sa druge strane komentarisali njegovu čudno rukovanje sa kraljicom, dok je ona sa druge strane delovala srećno što ga vidi.

Dok je bio oprezan, da pred kraljicom ništa ne pogreši, predsednik SAD je princa Čarlsa pozdravio kao da su stari prijatelji.

- Tramp je mnogo više vodio računa o svom ponašnju sada nego prošli put - rekao je Robin.

donald tramp, kraljica elizabeta II, velika britanija, bakingemska palata, poseta Foto: Tanjug/AP

Na mnogim slikama iz zamka Vindzor, Tramp je delovao kao jak i odlučan, kao da želi da preuzme kontrolu. Međutim, sada je više izgledao kao učenik koji ne želi da uradi nešto pogrešno.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms je istakla da je Tramp pažljivo izvodio svoju koerografiju, dok je pozdravljao članove britanske kraljevske porodice.

- Tramp je tokom ove posete izgledao kao kod kuće, ali po načinu na koji su on i Melanija ponašali, kao da su pažljivo izvodili koerografiju - rekla je ona.

Dodala je da je Tramp bio više sputan kada se rukovao sa kraljicom.

donald tramp, kraljica elizabeta II, velika britanija, bakingemska palata, poseta Foto: Tanjug/AP

- Kraljica obično samo pruži svoje prste, pa on nije mogao lepo da joj uhvati ruku - rekla je ona.

Predsednik SAD-a je sa druge strane delovao opuštenije u društvu princa Čarlsa, koga je pozdravio kao da su stari prijatelji.

- Tramp je sa njim radosno razgovarao, a njegova gestikulacija je ukazivala na to da dominira razgovoro - istakla je ona.

melanija tramp, donald tramp, velika britanija, poseta, bakingemska palata Foto: Tanjug/AP

- Tramp obično nastoji da se malo odmakne kada razgovara sa drugim ljudima, ali sa Čarlsom je bilo drugačije. Mada je napravio propust kada je napustio princa da popriča sa stražarom, koji siguran sam i nije smeo da mu odgovori - rekao je Robin.

Predsednik SAD i prva dama su ručali sa kraljicom u palati, a potom su popili čaj sa princom Čarslom i vojvotkinjom od Kornvola Kamilom. Uveče su bili gosti na svečanom državničkom banketu.

melanija tramp, donald tramp, velika britanija, poseta, bakingemska palata Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dejan

    4. jun 2019 | 14:23

    To je masonski pozdrav, tako se masoni rukuju kao Tramp i kraljica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA