≫ 

Žene poludele, najpoznatiji robijaš ponovo slobodan: Verio se bogatašicom, ali je i njoj "došao glave" (FOTO)

Od početka su imali turbulentnu vezu

  • 7

Nekada najseksi robijaš na svetu, a danas poznati model Džeremi Miks (35), ponovo je slobodan, pišu strani mediji. Njegovoj verenici, bogatašici Kloi Grin (27) navodno je prekipelo kada se Džeremi nije pojavio na rođendanskoj proslavi njihovog sina Jajdena, pa je prekinula ovu turbulentnu ljubavnu vezu.

Kloi je slavila rođendan sina u Monaku, a poznati lepotan je navodno za to vreme ludovao u Los Anđelesu. Dok su gosti na društvenim mrežama postavljali fotografije sa rođendana, bivši robijaš je stavio fotke iz Los Anđelesa.

 
 
 
View this post on Instagram
Comfortable anywhere I go in my @fashionnovamenA post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

O njihovim svađama i raskidima se često pisalo, a pre nekoliko meseci mediji su preneli da se par posvađao u Dubaiju i da su prekinuli veridbu, a nakon toga Kloi je navodno viđena bez vereničkog prstena na ruci.

Sada je Kloi, inače ćerka vlasnika slavnog britanskog odevnog brenda Top šop, čije bogatstvo Forbs procenjuje na 4,8 milijarde dolara, ponovno toliko ljuta na oca svog deteta da ne želi čuti za njega.

Džeremi se na Filmskom festivalu u Kanu ove godine pojavio s manekenkom Andreom Sasu, što je dodatno uzburkalo njihov odnos.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️ @jmeeksofficial take us back! #thailandA post shared by Chloe green (@chloegreen5) on

Iako je, nakon crvenog tepiha, na Instagramu ubrzo objavio kako se on i Kloi i dalje "ludo vole”, pratioci su zaključili da očigledno nije tako kada stalno mora da se pravda javnosti.

Džeremi je zbog Kloi napustio suprugu Melisu, s kojom ima dvoje dece.

Naime, Melisa je saznala da je Džeremi vara preko medija, nakon što su objavljene fotografije novog para na jahti u Turskoj.

 
 
 
View this post on Instagram
We are still very much in love lolA post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

- Ta Kloi nije ništa posebno. Potpuno je prosečna. Nikad je nisam upoznala pa možda ima spektakularnu ličnost. Ili je u pitanju njen bankovni račun. Njega privlači način života koji mu ona pruža - komentarisala je njegova bivša supruga.

Uverena je da ni njoj nije veran.

- Sigurno vara svoju verenicu, kao što je varao i mene - istakla je ona.

Džeremi i Kloi upoznali su se 2017. godine, verili su se godinu dana kasnije, a sina su dobili 29. maja 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA