• 2

Sudija dao narkomanu blagu kaznu: "Ne treba da budete kažnjeni više od kandidata za premijera"

Sudija Oven Dejvis je bio blag prema optuženiku zbog nedavnog priznanja potencijalnog naslednika Tereze Mej da je rekreativno koristio drogu pre nego što je postao političar

  • 2

Britanski sudija je dao narkomanu uslovni otpust zato što smatra da on ne treba da bude kažnjen za upotrebu kokaina više od Majkla Gova, ministra životne sredine i jednog od kandidata za premijera.

Gidrius Arbačuskas je priveden zbog posedovanja dva grama kokaina i suočio se sa mogućom kaznom od sedam godina zatvora.

Međutim, sudija Oven Dejvis je bio blag prema optuženiku zbog nedavnog priznanja potencijalnog naslednika Tereze Mej da je rekreativno koristio drogu pre nego što je postao političar.

Sudija je Gidiusa pustio sa samo godinu dana uslovne kazne i dodao da nikakve dalje mere neće biti preduzete ukoliko se bude "držao dalje od nevolja".

- Jutros je sudija dao mom klijentu 12 meseci uslovno za posedovanje droge, dodajući da on "ne treba da ispašta zbog upotrebe kokaina ništa više od Gova". Ko kaže da pravo i humor ne idu zajedno? - napisao je Gidiusov advokat na svom Tviteru.

Ovo nije bio prvi put da sudija Dejvis iznosi kontroverzne komentare u sudnici, prenosi "Dejli mejl".

Prošle godine je rekao porotnicima da moraju sami da donesu zapakovane obroke, jer je kantina bila zatvorena zbog vladinih mera štednje.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • U

    Vrana vrani oči ne vadi sotona brani svoje đavole pa i sudije brane svoje sranje neka dođe sirotinja odma ide na robije i teške kazne

  • Mrgud

    Sta je tunkontraverzno Sudija je realan....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima