≫ 

Bračni par nije godinama otišao na odmor, a onda je muž ženi napravio tropski raj u bašti (VIDEO)

Vredno je radio svakog vikenda, a rezultati su veoma impresivni

  • 8

Kris Lodge je svojoj lepšoj polovini izgradio Havajski tropski raj u njenoj bašti, a za to mu je bilo potrebno dve godine napornog rada i 45 hiljada dolara koje je ulagao u materijale.

Kris i njegova supruga Šeron šest godina nisu otišli na odmor. Ovaj projekat je započeo 2017. godine jer je želeo da njegova supruga ima mesto na kojem može da odmori od obaveza oko posla i bolesnog psa.

Vredno je radio svakog vikenda, a rezultati su veoma impresivni. Njih dvoje ističu kako je rezultat vredeo svih para koje je potrošio.

- Voleli smo da idemo na odmore, ali sada vodimo velike poslove i mnogo radimo. Nismo imali vremena da putujemo u poslednjih šest godina. Naš pas ima zdravstvene probleme zbog kojih ne želimo i ne možemo da napustimo - kaže Kris dodavši kako sada idu na odmor koji vole i zaslužuju, a on im je bliže nego ikad.

- Dok boravite u svojoj bašti imate osećaj kao da ste na drugoj strani sveta. Nikada ne biste pretpostavili da ste u bašti u Velikoj Britaniji - kaže Krris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BralE

    22. jun 2019 | 10:57

    Još da ti čovjek napravi neko vještačko sunce... U Engleskoj ga ima , jedno tri dana godišnje. A ni tada ga ne vidiš od smoga hahaha!!!

  • Aaaa

    22. jun 2019 | 10:54

    Bolje da je negde odveo. Ovako ce da rinta i odrzava!!!

  • Vesna

    22. jun 2019 | 09:05

    Bravo! ❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA