Otkriven pravi razlog zbog kojeg je princeza ostavila vladara Dubaija: Mesecima je planirala bekstvo

Sada se navodno nalazi u luksuznoj vili u Velikoj Britaniji

  • 2

Supruga vladara Dubaija mesecima je oprezno planirala bekstvo i to nakon što je saznala da je muž lagao o tome da je zatočio i mučio svoju stariju ćerku.

Prijatelji su za Dejli mejl rekli da je princeza Haja bint Al Husein (45) pobegla iz Dubaija čuvši kako je šeik Muhamed bin Rašid el Maktum tretirao svoju ćerku, princezu Latifu, piše Dejli mejl.

Njoj je šeik rekao da je Latifa bila oteta i žrtva iznude pa su morali da je vrate u Dubai, ali ona sama kaže da to nije istina i da je pokušavala da pobegne iz Dubaija i započne novi život u SAD-u.

Princeza Haja je konačno saznala istinu o tome šta je njen suprug učinio svojoj ćerki i boji se da bi se ista stvar mogla dogoditi i njoj - rekao je prijatelj porodice.

Sheik Mohammed bin Rashid al-Maktoum and Princess Haya Foto: Guliver/The Office of Princess Haya of Jordan via Getty Images

Prema njima, princeza Haja se pitala kakav to čovek može rođenu ćerku da zatoči.

Smatra se da se princeza Haja (45) sada skriva u Velikoj Britaniji sa svojih dvoje dece, te je spremna za višemilionski razvod i borbu za starateljstvo nad decom sa svojim suprugom, 69-godišnjim milijarderom.

Latifa (33) je pobegla iz Dubaija na jahti prošle godine, ali su je uhvatile specijalne snage i sada je u zatvoru. Pre nego što je uhvaćena, snimila je niz videa na kojima je rekla da je njen život laž i da je bila mučena.

Rekla je da je kao tinejdžerka već pokušala da pobegne, ali ni taj joj pokušaj nije uspeo i nakon njega je dve godine provela u zatvoru.

Nakon što je Haja shvatila da je njen muž kadar da u zatvor strpa vlastito dete, počela je da strahuje i za svoju decu koju ima s njim, pa je odlučila da pobegne.

Sheik Mohammed bin Rashid al-Maktoum and Princess Haya Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Beg je navodno planirala mesecima, a sada se navodno nalazi u luksuznoj kući u zapadnom Londonu. Tamo čeka saslušanje koje bi trebalo da počne kasnije ovog meseca.

Haja i Latifa nisu imale puno veze jedna s drugom i susretale su se samo u retkim prilikama. Živele su u različitim palatama i nisu imale zajedničke prijatelje, ali sve se promenilo nakon posete bivše irske predsednice Mari Robinson koja je počela postavljati pitanja o Latifinom povratku u Dubai.

Porodični prijatelji kažu da je princeza Haja pametna žena i da je sama shvatila da suprugovi ljudi za njega lažu o tome šta se zapravo dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Johan

    4. jul 2019 | 15:27

    Posto je pobegla dali bi primila mene u vilu sa njom da uzivamo zajedno

  • Ema

    4. jul 2019 | 15:19

    Jadna udala se za coveka 50 god starijeg i sada glumi zrtvu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA